Zbuloni mundësi të pafundme me MerrJep Uebfaqja më e madhe tregtare në Kosovë dhe Shqipëri

Zbuloni mundësi të pafundme me MerrJep: Uebfaqja më e madhe tregtare në Kosovë dhe Shqipëri

MerrJep: Uebfaqja më e madhe tregtare në Kosovë dhe Shqipëri Zbuloni mundësi të pafundme Po kërkoni një destinacion për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja për blerje, shitje, qira dhe kërkim pune? Mos kërkoni më larg se MerrJep, uebfaqja më e madhe e klasifikuar në Kosovë. Me strukturën e tij ...

Read More
Gjej punë në internet. Në një moment të caktuar të jetës tonë, jemi përballur me nevojën për të kërkuar një një vend punë.

Websitet më të mira për të gjetur punë në internet

Punë në internet Cilat janë websitet më të mira për të gjetur një punë në internet Të gjithë ne, në një moment të caktuar të jetës tonë, jemi përballur me nevojën për të kërkuar një një vend punë. Kjo mund të jetë një detyrë e lodhshme për ne nëse nuk ...

Read More
Marketingu internet

Marketingu në internet

Marketingu në internet Gjurmët fillestare të marketingut burojnë dhe i gjejmë qysh në format më të hershme të shkëmbimit tregtar. Zhvillimi i sistemit monetar, krijimi dhe afirmimi i pikave të shitjes, paraqitja e tregtarëve shëtitës, krijimi dhe zhvillimi i qendrave urbane në përgjithësi. Si dhe një varg faktorësh tjerë ekonomik ...

Read More
Produktet dhe shërbimet

Produktet dhe shërbimet

Produktet dhe shërbimet Produkti është një njësi që idealisht kënaq dëshirën e tregut apo nevojë Por, shikuar në prizmin e menaxhmentit është një shpërndarje ose kompleks shpërndarjejesh që kontribuon një zgjidhjeje biznesore. Përveç produktit si betejë e vërtetë e marketingut. Në ekonomi një shërbim është një aktivitet ekonomik ku një ...

Read More
Hyrje në WEB

Hyrje në WEB

Hyrje në WEB Konceptet për Hyrje në WEB Interneti është rrjeti më i madh që ka mbuluar botën elektronike, me lidhjen e shumë rrjeteve kompjuterike me njëri-tjetrin. Ky u quajt World Wide Web dhe u vendos protokolli “www”. Çfarë është WEB (World Wide Web) Kurse WEB mori emrin shkurt nga ...

Read More
Disa prapashtesa Domain-i

Disa prapashtesa Domain-i

Disa prapashtesa Domain-i Ka rreth 1000 prapashtesa të disponueshme për domain-e. Dhe këtu nuk llogariten domain-et e shteteve si .al për Shqipërinë. Shumica e njerëzve e kanë të vështirë të mbajnë mend më tepër se 7 prapashtesa të ndryshme. Zgjedhja e emrit të domain-it me prapashtesën e duhur është e ...

Read More
Këshilla për blerjet online

Këshilla për blerjet online

Këshilla për blerjet online Blerjet Online në Shqipëri dhe Kosovë, ashtu si dhe në botë kanë njohur rritje të jashtëzakonshme. Gati 12 vjet nga krijimi i AMS.AL, duam të ndajmë me ju disa njohuri dhe këshilla që besojmë se duhet të keni parasysh përpara se të bëni një blerje online. ...

Read More
Gjuhët e programimit

Gjuhët e programimit

Gjuhët e programimit Aftësia më e rëndësishme për të mësuar në botën e sotme është programimi. Sot, kompjuterët kanë hyrë pothuajse në çdo industri. Shume shpejt është kthyer në pajisjen më të rëndësishme në ditët e sotme. Komunitetet e programimit dhe zhvilluesve po shfaqen me një ritëm më të shpejtë ...

Read More
Çfarë është interneti?

Çfarë është interneti?

Çfarë është interneti? Interneti revolucionalizoi kompjuterat. Dhe botën e komunikimit si anjëherë tjetër më parë. Padyshim, Interneti ka filluar të zhvillohet në fund të viteve 1960. Pikërisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Nga një grup i studiuesish amerikanë. Fillimisht për nevoja ushtarake.Çfarë është interneti Interneti është sistem global i ...

Read More
Varësia nga interneti, Social Marketing

Varësia nga interneti

Varësia nga interneti Termi “Varësia nga interneti” përdoret për të shpjeguar përdorimin e tepruar të internetit. Përdorimi i pakontrolluar i internetit mund të ndikojë negativisht në jetën e përditshme. Prsh; në punë, dhe aspekte të tjera të jetës shoqërore. Mund të njihet edhe si varësia nga kompjuteri apo varësia online. ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.