Trajnim për Web Dizajn

Trajnim për Web Dizajn

Trajnim për Web Dizajn Pjesëmarrësit në këtë trajnim do të përfshihen menjëherë në veprime praktike konkrete. Qëllimi është që të përfundoni nga A në Z një faqe ose aplikacion Web-i. Website që do ndërtohet nga secili pjesëmarrës në trajnim mund të jetë një website personal që prezanton aftësitë profesionale dhe ...

Read More
Suksesi i një website

Suksesi i një website

Suksesi i një website!? Organizatat duhet të mendojnë objektivisht për këto tre dimensione Ato duhet të njohin mirë tregun e synuar, dëshirat, nevojat, pritjet e blerësve. Si dhe proçesin e marrjes së vendimeve dhe më pas të diskutojnë me ndërtuesit e website-ve për të përfshirë shërbimet elektronike më të rëndësishme ...

Read More
Faqe Tregtare

Faqe Tregtare

Faqe Tregtare Nga zgjedhja e produktit tuaj gjer te analizimi i performancës suaj, do të keni një ndikim afatgjatë në biznesin tuaj. Pra, shqyrtoni me kujdes mundësitë tuaja dhe merrni vendime të informuara për të siguruar sukses në të ardhmen. Zgjedhja e industrisë dhe produktit Faqe Tregtare Për ta bërë biznesin ...

Read More
Tregtia elektronike

Tregtia elektronike

Tregtia elektronike! Tregtia elektronike, i referohet çdo tregtimi të produkteve ose shërbimeve në internet. Faqet e eTregtisë janë të nevojshme për një sërë biznesesh, nga ato me pakicë me bazë konsumatorësh, përmes ankandit. Në faqet e abonimit të muzikës dhe videove, deri në tregtinë ndër-korporatave. Tregtia online shpesh lidhet me ...

Read More
Krijime Vizuale

Krijime Vizuale

Krijime Vizuale! Çfarë është Dizajnimi i uebit Dizajnimi i uebit është procesi i krijimit të të gjitha aspekteve vizuale të ndërfaqes. Kjo mbulon paraqitjen, skemën e ngjyrave, imazhet, logot, llojin, elementët e dizajnit (si butonat dhe linqet) dhe çdo gjë tjetër që mund ta shihni. Krijime Vizuale Uebi është një ...

Read More
Dizajni vizual

Dizajni vizual

Dizajni vizual! Përcaktoni dizajnin vizual Para se përdoruesit të bashkëveprojnë me përmbajtjen tuaj të shqyrtuar me kujdes, strukturën tuaj të shkëlqyeshme të navigacionit dhe shiritin e shkëlqyeshëm të kërkimit. Përshtypja e tyre e parë vjen nga dukja e uebfaqes. Si ngjyra, grafika dhe elementet e përgjithshme të dizajnit. Ndërsa njerëzit ...

Read More
Zhvillimi i uebit

Zhvillimi i uebit

Zhvillimi i uebit Zhvillimi i webit është procesi i marrjes së dizajneve të përfunduara të webit dhe transformimit të tyre në uebfaqe plotësisht funksionale dhe interaktive. Pra, zhvillimi është ai që i jep jetë dhe lëvizje dizajneve statike. Dhe u mundëson përdoruesve qasje në uebfaqe nëpërmjet shfletuesve të tyre të ...

Read More
Menaxhimi i përmbajtjes

Menaxhimi i përmbajtjes

Menaxhimi i përmbajtjes Shumica e uebfaqeve sot janë ndërtuar duke përdorur një sistem të menaxhimit të përmbajtjes ose CMS. Menaxhimi i përmbajtjes thjesht do të thotë një sistem për menaxhimin e çdo forme të përmbajtjes. Një web CMS është një aplikacion softuerik që ndihmon në menaxhimin e aseteve digjitale dhe ...

Read More
Faqe responsive

Faqe responsive

Faqe responsive Një uebfaqe e përgjegjshme është një uebfaqe që ndryshon paraqitjen e saj në varësi të pajisjes në të cilën shfaqet në mënyrë që të duket një drejtimshe në kompjuter. Por pastaj përshtatet me madhësinë dhe paraqitjen më të vogël të ekranit në tablet ose telefon mobil. Në këtë ...

Read More
Faqe biznesi

Faqe biznesi

Faqe biznesi! Faqja juaj e internetit duhet të plotësojë të njëjtat standarde si konkurrentët tuaj. Një emër domeni të personalizuar Nëse nuk jeni të njohur me termin “domain name”, në thelb do të thotë adresa juaj e internetit, p.sh., “mybusiness.com”. Emrat e domeneve përbëhen nga dy pjesë. Emri i cili ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.