Biznesi juaj në google

Me zgjedhje kaq shumë, si Google+, Hartat dhe Google Search, pronarët e bizneseve më parë duhej të menaxhonin profile të shumëfishta për të arritur klientët e tyre. Si një zgjidhje për këtë problem, Google My Business kombinon të gjitha këto aplikacione në një zgjidhje të vetme, Efikase.

Këtu janë disa karakteristika kryesore të Google My Business dhe pse është e rëndësishme për biznesin tuaj.

Si funksionon Google My Business!?

Google liston në mënyrë efektive bizneset duke u  bazuar në disa burime të ndryshme. Këto përfshijnë redaktimet e përdoruesit, ofruesit e palëve të treta, informacionet e verifikuara të pronarit të biznesit dhe disa burime të tjera të hartuara në listat e biznesit të Google.

Kur krijoni dhe bëni ndryshime në profilin tuaj të Google My Business, Google do t’ju kërkojë të verifikoni llogarinë tuaj duke futur një PIN. PIN mund të dërgohet në adresën fizike ose numrin e telefonit të organizatës.

Biznesi juaj në googleEkzistojnë ofrues produktesh apo shërbimesh të ngjashëm me juAfter that

Në fakt kudo ka konkurrencë të gjithanshme. Edhe në jetën e përditshme, kështu që edhe Google My Business (biznesi juaj në google) është konkurrues dhe më i miri vlerësohet. Ekzistojnë ofrues produktesh apo shërbimesh të ngjashëm me ju, madje në të njëjtën zonë me ju. Përfundimisht, faqja e dizenjuar më mirë, sipas procedurave të Google, e verifikuar nga vetë Google dhe me mjaft rishikime pozitive, do të ketë prioritet mbi të tjerat duke u indeksuar e para në google.After that

AMS AL ju ndihmon që ju të indeksoheni në kërkimet e klienteve potencialë, si dhe të arrini këtë sukses mbi konkurentet tuaj në Google Plus dhe Google Local Search, duke qënë më të arritshëm sesa ata.After that

Biznesi juaj në googleAfter that

Në mënyrë që Biznesi juaj në google të shfaqet fillimisht në Google Maps, ai duhet regjistruar në Google me anë të google my business. Shërbimi është i disponueshëm edhe për bizneset në Shqipëri. After that. Por është paksa e ndërlikuar dhe kërkon jo vetëm njohuri të mira por edhe eksperiencë. Mënyra më e sigurtë që biznesi të shfaqet në Google (Search, Maps, Plus, etj) me informacione të sakta është e ndërlikuar.After that

Ne krijojmë një faqe në google+ ku jemi identifikuar përmes Google My Business, plotësojmë të dhënat dhe adresën e plotë, kodin postar, fotot në google maps, gjithashtu duhet që të verifikohet adresa nëpërmjet një kodi konfirmimi.After that

Për gjithçka kujdesemi ne, mjafton të na kontaktoni dhe ne do realizojmë të gjithë procesin e plotë. Procesin e; regjistrimit, konfigurimit, azhornimit, mirmbajtjes, optimizimit dhe indeksimit në google të biznesit tuaj. Mos hezitoni të porosini këtë shërbim tani, pasi oferta promocionale zgjat edhe për pak kohë. Mjafton të dërgoni e-mail ([email protected]), telefononi (0695886133) ose plotësoni formularin Kontakto për suport dhe detaje (biznesi juaj në google).After that

Gjithçka që do krijojmë për të kompletuar të gjithë procesin fillon me: After that

 • Logo profesionale dhe kover për faqen tuaj në google;After that
 • Regjistrimi i informacioneve të duhura në google+: emri, orari i punës, kontaktet, adresa e biznesit, foto të ndryshme, etj.(biznesi juaj në google);After that
 • Indeksimi dhe kategorizimi i saktë i llojit të biznesit tuaj dhe optimizimi në google;After that
 • Verifikimi zyrtar në terren nga google i  biznesit tuaj, regjistrimi dhe verifikimi i websitit dhe e-mailit zyrtar;After that
 • Shfaqja në kërkimin e google të  vendndodhjes me navigator (GPS);After that
 • Axhornimi i vazhdueshëm i faqes tuaj (biznesi juaj në google).After that

Porosite tani këtë shërbim!

Sa kushton Regjistrimi i Biznesit tuaj në google!? (Shiko Paketat)

Përfitimet e verifikimit të llogarisë suaj

Pasi të futni PIN dhe të verifikoni lllogarinë për biznesin tuaj,  ju lejohet të përmirësoni faqen tuaj të profilit me informacione të rifreskuara. Kur verifikoni listën e biznesit tuaj, ju keni mundësinë të zgjeroni në masë të madhe dosjen tuaj të markës dhe të shpërndani shumë më tepër informacion me Google dhe audiencën tuaj të synuar. Konkretisht, verifikimi i llogarisë tënde ju lejon të:

 • shtoni foto të biznesit personal;After that
 • shkruani përshkrimet e detajuara të biznesit;After that
 • të komentoni;After that
 • oraret e përditësuara të biznesit dhe informacionin e vendndodhjes;After that
 • ngarkimi i videove;After that
 • prodhoni përditësime të vërteta për biznesin tuaj, siç janë specialitetet javore;After that
 • vlerësime për biznesin;After that
 • menuja e produkteve, shërbimeve apo edhe gatimeve për restorante;After that

Paneli i Google My Business

Google My Business është mënyra më e re. Është mënyra më e shpejtë për bizneset për të menaxhuar në mënyrë efektive praninë e markës së tyre të linjës përmes një ndërfaqeje Google të gjithë në një. Pult-kontrolli i Google My Business ju lejon të bëni sa më poshtë.After that

Biznesi juaj në google:

  1. Menaxhoni në mënyrë efektive dhe lehtësisht të përditësoni informacionin tuaj më të fundit dhe aktual të biznesit në Google.After that
  2. Rritni njohjen e markës së kompanisë suaj përmes faqes Google+.After that
  3. Kur klientët ose anëtarët e publikut ndjekin faqen tënde të biznesit, ato mund të ofrojnë reagime, rishikime. After thatMadje edhe të bëjnë postime në profilin tuaj të biznesit. Përveç kësaj, audienca juaj mund të përdorë butonin +1 për të miratuar shërbimet dhe produktet tuaja. Të cilat do të tregojnë mbështetjen e tyre në Google Search, Google +, Google Maps, dhe në reklama.After that
  4. Vëzhgoni idetë dhe angazhimin e organizatës suaj për postimet dhe faqet e Google+.After that
  5. Menaxhoni dhe shqyrtoni informacionin nga kanalet YouTube të bizneseve tuaja dhe llogarinë Google Analytics.After that
  6. Filloni dhe menaxhoni me sukses performancën e fushatave tuaja të Google AdWords Express.After that

Ndërsa, Google My Business mund të përfitojë nga cilado organizatë pa marrë parasysh madhësinë ose vendndodhjen e saj. Bizneset që ofrojnë shërbime rajonale specifike gjeografike ose biznese me vendndodhje fizike ofrohen edhe më shumë përfitime. Megjithatë, për të përfituar nga këto përfitime, është thelbësore që të kaloni përmes procesit të verifikimit të Google. 

Porosite tani këtë shërbim!

Regjistrimi i Biznesit tuaj në google!? (Shiko Paketat dhe Çmimet)

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.