Faqe interneti me WordPress

Faqe interneti me WordPress

Faqe interneti me WordPress. Vite më parë, faqet e internetit personale konsideroheshin si diçka luksoze që kerkonte shumë ore punë dhe goxha para’ për tu realizuar. Por sot, të gjithë mund të ndertojnë një faqe interneti moderne, me një dizajn profesional dhe kosto mjaft të ulët. Falë WordPress-it, ky proçes ...

Read More
Puna vullnetare të rinjtë

Puna vullnetare të rinjtë

Puna vullnetare të rinjtë, është proces shumë i rëndësishëm në kërkimin e punës. Shumë herë është thënë, por duhet të përsëritet ende. Vullnetarizmi paraqet një ngritje për vendin e ardhshëm të punës. Ajo që mësohet në shkollë dhe fakultet, në çdo kohë është shumë e rëndësishmë për të gjithë. Por ...

Read More
Këshilla përpara se të nisni një Faqe Interneti

Këshilla përpara se të nisni një Faqe Interneti

Nisni një Faqe Interneti Këshilla përpara se të nisni një Faqe Interneti Duke parë që kohët e fundit po lëshohen shumë faqe online, doja të jepja disa këshilla të interesuarve në lidhje me këto faqe. Janë disa pika të rëndësishme që ju duhet ti kaloni përpara se të publikoni faqen. ...

Read More
Si të krijojmë një faqe interneti lehtësisht

Si të krijojmë një faqe interneti lehtësisht

Si të krijojmë një faqe interneti lehtësisht Si të krijojmë një faqe interneti në mënyrë krejt të thjeshte. E para mundësi dhe më thjeshta është ajo ku mund të përdorim pitaforma të pergaditura në internet. Si funksionojnë faqet me piataforma të pergaditura. Këto tip faqesh krijohen thjesht duke u rregjistruar ...

Read More
Mënyra më profesionale për të krijuar faqe interneti, Krijo faqe online

Krijo faqe online – Mënyra më profesionale për të krijuar faqe interneti

Krijo faqe online Mënyra më profesionale për të krijuar faqe interneti pa përdorur gjuhët e programimit Profesionista të kësaj fushe kan krijuar programe falas pra open source që quhen CMS. Si funksionojne këto programe të mrekullueshme? Edhe këtu kemi dy mënyra njëra pak më vështirë dhe tjetra krejtësisht e thjeshtë. ...

Read More
Çfarë është interneti?

Çfarë është interneti?

Çfarë është interneti? Interneti revolucionalizoi kompjuterat. Dhe botën e komunikimit si anjëherë tjetër më parë. Padyshim, Interneti ka filluar të zhvillohet në fund të viteve 1960. Pikërisht në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Nga një grup i studiuesish amerikanë. Fillimisht për nevoja ushtarake.Çfarë është interneti Interneti është sistem global i ...

Read More
Varësia nga interneti

Varësia nga interneti

Varësia nga interneti Termi “Varësia nga interneti” përdoret për të shpjeguar përdorimin e tepruar të internetit. Përdorimi i pakontrolluar i internetit mund të ndikojë negativisht në jetën e përditshme. Prsh; në punë, dhe aspekte të tjera të jetës shoqërore. Mund të njihet edhe si varësia nga kompjuteri apo varësia online. ...

Read More
Mrekullia E Fokusit

Mrekullia E Fokusit

Mrekullia E Fokusit, KA NJË PËRBËRËS TË FSHEHTË TË SUKSESIT. ALBERT AJNSHTAJNI E PËRSHKRUAN ATË NË KËTË MËNYRË: “VETËM AI QË I KUSHTOHET NJË KAUZE ME GJITHË FORCËN DHE SHPIRTIN E TIJ MUND TË JETË NJË MJESHTËR I VËRTETË. Për këtë arsye zotërimi kërkon të gjithë personin. ” Ky përbërës ...

Read More
Çelësat Për Një Martesë Të Suksesshme

Çelësat Për Një Martesë Të Suksesshme

Çelësat Për Një Martesë Të Suksesshme SI MUND TË FUNKSIONOJË MARTESA?  Duke mos patur një pikë referimi, filozofia laike e botës tingëllon e mirë dhe e arsyeshme. Por, për shkak të kësaj filozofie, shumica e marrëdhënieve po dështojnë. Parimet e Perëndisë në Bibël të udhëheqin drejt të qenit një kur flitet për marrëdhënie individuale. Në ...

Read More

Tre gjërat që duhet t’i bëni me patjetër, për të ndryshuar jetën tuaj pozitivisht

jetën tuaj pozitivisht Tre gjërat që duhet t’i bëni me patjetër, për të ndryshuar jetën tuaj pozitivisht Shuma të mëdha parash nuk janë të nevojshme për të ndryshuar ekzistencën e tyre. Mjaftojnë vetëm disa ndryshime të vogla në mënyrën e jetesës, për të hapur skenarë të jashtëzakonshëm. Jetën tuaj pozitivisht. ...

Read More