Host Profesional

Hosting Profesional, Paketat Ekonomike

Duke Filluar
€0.50/m
PAKETA STANDARTE
 • 1 000 MB SSD Hapësirë në Server
 • 10 000 MB Bandwidth (Trafik mujor)
 • 1 Domain, 10 nëndomaine në llogari
 • 30 Emaile & 30 MySQL Database
 • cPanel & WHM® Panel Kotrolli (Linux)
 • 24/7/365 Suport Teknik Free
 • 30 Day Money Back Guarantee
 • Free Auto Data Backups Available
 • 99.9% Qëndrim & siguri online
 • Nuk përfshihet Domain Free
 • Nuk përfshihet IP e Dedikuar
 • Free SSL për të gjithë domainet
 • Cloud Flare dhe mbrojtje DDoS
 • Ofrohet Ulje Deri në 50%
 • 6 Months: 07.50€, (+25%, 1.25€/mo)
  12 Months: 11.88€, (0.99€/mo)
  24 Months: 15.60€, (-34%, 0.65€/mo)

  36 Months: 18.00€, (-50%, 0.50€/mo)
Duke Filluar
€0.99/m
PAKETA PROFESIONALE
 • 3 000 MB SSD Hapësirë në Server
 • 30 000 MB Bandwidth (Trafik mujor)
 • 3 Domaine, 30 nëndomaine në llogari
 • 100 Emaile & 100 MySQL Database
 • cPanel & WHM® Panel Kotrolli (Linux)
 • 24/7/365 Suport Teknik Free
 • 30 Day Money Back Guarantee
 • Free Auto Data Backups Available
 • 99.9% Qëndrim & siguri online
 • Domain Free për paketën 3 vjeçare
 • Nuk përfshihet IP e Dedikuar
 • Free SSL për të gjithë domainet
 • Cloud Flare dhe mbrojtje DDoS
 • Ofrohet Ulje Deri në 50%
 • 6 Months: 13.50€, (+25%, 2.25€/mo)
  12 Months: 23.88€, (1.99€/mo)
  24 Months: 30.00€, (-25%, 1.25€/mo)

  36 Months: 35.64€, (-50%, 0.99€/mo)
Duke Filluar
€1.99/m
PAKETA PËR BIZNES
 • 5 000 MB SSD Hapësirë në Server
 • 50 000 MB Bandwidth (Trafik mujor)
 • 5 Domaine, 50 nëndomaine në llogari
 • 500 Emaile & 500 MySQL Database
 • cPanel & WHM® Panel Kotrolli (Linux)
 • 24/7/365 Suport Teknik Free
 • 30 Day Money Back Guarantee
 • Free Auto Data Backups Available
 • 99.9% Qëndrim & siguri online
 • Domain Free për paketën 2 dhe 3 vjeçare
 • IP e Dedikuar për paketën 3 vjeçare
 • Free SSL për të gjithë domainet
 • Cloud Flare dhe mbrojtje DDoS
 • Ofrohet Ulje Deri në 32%
 • 6 Months: 21.00€, (+17%, 3.50€/mo)
  12 Months: 35.88€, (2.99€/mo)
  24 Months: 58.80€, (-19%, 2.45€/mo)

  36 Months: 71.64€, (-34%, 1.99€/mo)
Duke Filluar
€2.99/m
PAKETA E AVANCUAR
 • 12 000 MB SSD Hapësirë në Server
 • 120 000 MB Bandwidth (Trafik mujor)
 • 10 Domaine, 100 nëndomaine në llogari
 • Emaile & MySQL Database Pa Limit
 • cPanel & WHM® Panel Kotrolli (Linux)
 • 24/7/365 Suport i vazhdueshëm
 • 30 Day Money Back Guarantee
 • Free Auto Data Backups Available
 • 99.9% Qëndrim & siguri online
 • Domain Free për të gjitha paketat vjetore
 • IP e Dedikuar për paketën 2 dhe 3 vjeçare
 • Free SSL për të gjithë domainet
 • Cloud Flare dhe mbrojtje DDoS
 • Ofrohet Ulje Deri në 25%
 • 6 Months: 26.70€, (+14%, 4.45€/mo)
  12 Months: 47.88€, (3.99€/mo)
  24 Months: 82.80€, (-14%, 3.45€/mo)

  36 Months: 107.64€, (-25%, 2.99€/mo)
Duke Filluar
€10.00/m
PAKETA PREFERENCIALE
 • PA LIMIT MB SSD Hapësirë në Server
 • PA LIMIT MB Bandwidth (Trafik Mujor)
 • Domaine PA LIMIT në llogari
 • Emaile & MySQL Database Pa Limit
 • cPanel & WHM® Panel Kotrolli (Linux)
 • 24/7/365 Suport i DEDIKUAR
 • 45 Day Money Back Guarantee
 • Free Auto/Manual  Backups Available
 • 99.99% Qëndrim & siguri online
 • Domaine Free për të gjitha paketat
 • Disa IP të Dedikuara për çdo paketë
 • Free SSL për të gjitha paketat
 • Cloud Flare dhe mbrojtje DDoS
 • Ofrohet Ulje Deri në 33%
 • 6 Months: 108.00€, (+20%, 18.00€/mo)
  12 Months: 119.88€, (15.00€/mo)
  24 Months: 300.00€, (-17%, 12.50€/mo)

  36 Months: 360.00€, (-33%, 10.00€/mo)

Specifikat e Paketave të Hostimit

Siguria

Akses në Panelin e Administrimit (cPanel), free SSL, Web Firewall (WAF), DoS protection dhe Monitorim i vazhdueshëm.

Domain Falas

Paketat Premium përfshijnë regjistrimin/transferimin pa kosto të domainit tuaj për aq kohë sa paketa do të jetë e vlefshme!

Cilësi

Server-at tanë ndodhen në SHBA, në Holandë dhe në Gjermani, të mbështetur nga providers më të mëdhenj, prezencë online 99.99%.

Çmimet

Duke filluar nga 0.50€/muaj (18€/3vite) ju mund të vendosni faqen tuaj online. Ky plan përmbush nevojat e çdo faqe personale, etj!

Pyetjet më të shpeshta

Hapësira e një serveri tregon kapacitetin që ju keni në dispozicion për faqen tuaj. Zakonisht për një faqe normale mjafton edhe 1 GB hapësirë, por për një faqe të mirë dhe me vizitorë të konsiderueshëm nevojitet diçka më shumë. Ndërsa Serveri SSD është teknologjia më inovative, dhe ka shpejtësi marramendëse, 300 % më e shpejtë. Bandwidth (transferta mujore) shprehet me ndërveprimin online të faqes tuaj dhe matet me numrin e vizitorëve që ju do të keni. Normalisht për 10 000 vizitorë në muaj nuk nevojiten më shumë sesa 5-8 GB transfertë mujore në dispozicion.

Hosting është shtëpia e faqes tuaj të internetit. • Hosting e bën web faqen tuaj që të shfaqet dhe të jetë e aksesueshme në internet. Web hosting është mënyra më e zakonshme e hostimit të më shumë se 98.99% të web faqeve. Dmth, një kompani hostimi ka një ose më shumë servera (kompjutera të lidhur me mënyrë të vazhdueshme me internetin që punojnë me një software, (serveri si ai i Linux ose Windows), që suporton punën e një numri të madh website-sh. Përveç rasteve kur një web site është veçanërisht i ngarkuar me punë ose i duhet shumë bandwidth (trafik), kjo është mënyra më pak e kushtueshme për të zotëruar një website të vërtetë. Ti mund të kesh adresën tënde të IP-së me hostim dhe të mos dallohet nga përdoruesit.

Sigurisht që PO! Përderisa domaini regjistrohet nën emrin dhe të dhënat tuaja personale apo të biznesit tuaj, atëherë ju jeni pronarë të domainit deri në momentin kur të ketë kaluar të paktën 30 ditë pas momentit që ai të ketë skaduar. Në këtë logjikë ju mund të bëni çfarë të doni me domainin, mund ta transferoni apo ta shisni! Asnjë pengesë nuk ekziston për transferimin dhe zhvendosjen e domainit tuaj në një host të ri, përveç detajeve teknike që lidhen me sigurinë dhe pronësinë e tij!

Menjëherë pasi të keni realizuar pagesën dhe pas verifikimit të saj në mënyrë automatike për pak minuta, sistemi është i konfiguruar që ta krijojë serverin automatikisht për ju. Gjithçka që duhet të bëni është që të kontrolloni e-mailin tuaj dhe të ndiqni udhëzimet, të merrni detajet dhe të filloni punën!

Në momentin kur ju shtypni www.ams.al, lind pyetja; si mundet kompjuteri të gjejë këtë pikërisht këtë faqe? Në fakt kompjuteri “pyet“ serverat DNS. Serverat DNS i tregojnë përdoruesve se ku mund të kërkojnë një faqe interneti. Ky veprim është realisht shumë më i komplikuar se kaq, por kjo përmbledh rreth 85 % të funksioneve të tyre themelore. Një Name Server është thjesht një kompjuter, ai është gjithmonë i kyçur në internet dhe përkthen IP adresat në emër më të lexueshëm për ne, d.m.th na lejon qe në vend të numrave pa kuptim si https://148.163.126.71 të shkruajmë thjesht fare ams.al. Kur të regjistroni një domain emër për webfaqen tuaj do ju duhen dy nameserver, në bazë të tyre përcaktoni se ku do drejtohet webfaqja juaj. Sigurisht kjo mundësdohet automatikisht nga sistemi ynë në momentin kur të keni porositur paketën tuaj të hostit!

Çdo paketë hosti vjen me një panel kontrolli të caktuar. Dy lloje të panelit të kontrollit që ams.al ofron janë WHM/cPanel dhe Plesk. Paketat e Hostit Linux kanë në pronësi WHM/cPanel kurse Windows Hosting ka Plesk. Përdoruesit e IT, platformën e zgjedhin në bazë të shijeve të tyre. E njëjta gjë vlen edhe për kontroll panelat e hostingjeve. Të dyja funksionojnë për mrekulli edhe plotësojnë nevojat e klientit.Që të dyja këto kontroll panele lejojnë që të konfiguroni webfaqen tuaj, të shikoni statistikat, të konfiguroni emailat, të shikoni fajllat të cilat i keni të ngarkuara në server etj. Dallimi kryesor është mënyra se si këto të dyja janë të organizuara. Mbajeni në mend se cPanel është i përhapur më shumë. cPanel vjen me një kontroll panel të vetin të posaçëm WHM (Web Host Manager). Në këtë rast cPanel është për kontrollimin e webfaqeve, kurse WHM për kontrollimin e cPanel-ve.

Një domain name është një emër që ju mund të përdorni për të përcaktuar praninë tuaj unike në internet – për shembull: ams.al. Në të njëjtën mënyrë që adresa juaj postare mundëson kedo në botë për të dërguar një letër në shtëpinë tuaj ose në zyrë. Emri juaj domain është një mënyrë me të cilën njerëzit mund të gjejnë faqen tuaj të internetit apo email-in dhe /se kuti postare, në qoftë se ju e zotëroni një të tillë.

(Parked Domain), Parkimi i domaineve mundëson (kundrejt një pagese të vogël ose pa pagesë si në rastin tonë ku mjafton të keni një llogari hosti tek ne dhe të mund të parkoni domaine sa të doni), të rezervohet një domain i veçantë për përdorim të mëvonshëm dhe shfaqjen e një faqeje të njohur si “under construction” (në ndërtim). Ju mund të regjistroni një domain dhe të mos e parkoni asgjëkundi por në këtë mënyrë siti juaj do të jetë i paaksesueshëm deri në momentin që do të keni një web host.

Subdomainet janë zgjatime të domainit kryesor. Për shembull, tek faqja kryesore ofris.al, mund të aksesohet nëpërmjet ofris.al, kurse versioni i faqes në italisht mund të aksesohet nëpërmjet it.ofris.al. Në këtë rast, it është një subdomain.

Add-on Domain është një domain i plotë funksional që do të shfrytëzojë një folder në faqet kryesore ftp. Nuk mund të krijoni një addon domain nëqoftë se dns juaj nuk i është shtuar serverit ende. Tek ne, kjo është automatike dhe funksionale! Vihet re që kur krijohet një addon domain, janë 3 hapësira që cPaneli kërkon: 1. "New Domain Name" vendosni newdomain.com dhe jo www tek emri! 2.Username/directory/subdomain Name:" Ky do të jetë folderi i ri ku cPaneli krijohet në llogaritë tuaja ftp kryesore. Sigurohuni që emri që ju i vini, nuk i përket një folderi. Shembull; Nëse se ju doni t'ia vini username amek. Ju nuk mund të keni një folder në llogarinë tuaj që emërohet amek, por nëse ju keni një të tillë dhe dëshironi të krijoni username amek për addon domain, do të krijoni një rrëmujë! 3. "Fjalëkalimi:" vini një të tillë si ta dëshironi (të fuqishëm).

Host Profesional, Host Profesional, Host Profesional, Host Profesional, Host Profesional, Host Profesional, Host Profesional, Host Profesional, Host Profesional

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.