Gjej punë në internet. Në një moment të caktuar të jetës tonë, jemi përballur me nevojën për të kërkuar një një vend punë.

Cilat janë websitet më të mira për të gjetur një punë në internet

Cilat janë websitet më të mira për të gjetur një punë në internet Gjej punë në internet Të gjithë ne, në një moment të caktuar të jetës tonë, jemi përballur me nevojën për të kërkuar një një vend punë. Kjo mund të jetë një detyrë e lodhshme për ne nëse ...

Read More
Disa prapashtesa Domain-i

Disa prapashtesa Domain-i

Disa prapashtesa Domain-i Ka rreth 1000 prapashtesa të disponueshme për domain-e. Dhe këtu nuk llogariten domain-et e shteteve si .al për Shqipërinë. Shumica e njerëzve e kanë të vështirë të mbajnë mend më tepër se 7 prapashtesa të ndryshme. Zgjedhja e emrit të domain-it me prapashtesën e duhur është e ...

Read More
Këshilla për blerjet online

Këshilla për blerjet online

Këshilla për blerjet online Blerjet Online në Shqipëri dhe Kosovë, ashtu si dhe në botë kanë njohur rritje të jashtëzakonshme. Gati 12 vjet nga krijimi i AMS.AL, duam të ndajmë me ju disa njohuri dhe këshilla që besojmë se duhet të keni parasysh përpara se të bëni një blerje online. ...

Read More
Gjuhët e programimit

Gjuhët e programimit

Gjuhët e programimit Aftësia më e rëndësishme për të mësuar në botën e sotme është programimi. Sot, kompjuterët kanë hyrë pothuajse në çdo industri. Shume shpejt është kthyer në pajisjen më të rëndësishme në ditët e sotme. Komunitetet e programimit dhe zhvilluesve po shfaqen me një ritëm më të shpejtë ...

Read More
SEO Për Faqe eCommerce

SEO Për Faqe eCommerce

SEO Për Faqe eCommerce Një nga teknikat më të rëndësishme dhe më të vështira për ta arritur atë është SEO- optimizimi në motorët e kërkimit. SEO eCommerce është mjaft kompleks. Nëse ju dëshironi të konkuroni dhe të rrisni shitjet në internet, do t’ju duhet të përdorni teknikat më të përparuara ...

Read More

Hapat për krijimin e një faqeje interneti

Hapat për krijimin e një faqeje interneti Krijimi i një faqeje interneti pa planifikimin e duhur është sikur të bëni një ndërtesë pa planimetri. Gjërat do të përfundonin në vendin e gabuar, karakteristikat dhe detajet do të devijoheshin. Planifikimi i faqes suaj paraprak do të krijonte një udhëzim të qartë ...

Read More

Recent Posts

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.