Marketing digjital

Marketing digjital në Shqipëri

Marketing digjital në Shqipëri Marketing digjital në Shqipëri ka filluar të jetë një nga shërbimet më të kërkuara. Është një shërbim që çdo biznes në ditët e sotme do ta kërkonte për të rritur njohjen e emrit të tij. Megjithatë ne do të shikojmë se si ju ta ktheni në ...

Read More
Reklamat online në Shqipëri

Reklamat online në Shqipëri

Reklamat online në Shqipëri Vitet e fundit reklamat online në Shqipëri janë rritur ndjeshëm. Kjo nisur dhe nga rritja e përdoruesve të Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn, Google dhe shumë aplikacioneve të tjera. Përshtatja e bizneseve Shqiptare në këto platforma është e domosdoshme për të arritur audiencën e tyre. Planifikimit Strategjik ...

Read More
Specialist marketingu në Tiranë

Specialist marketingu në Tiranë

Specialist marketingu në Tiranë Pra, ju po konsideroni një karrierë në marketing dhe po pyesni nëse do të eksploroni një specializim në këtë fushë. Të jeshë një specialist marketingu në Tiranë do të thotë ti mbulosh të gjitha shërbimet që mund të kërkojë një biznes. Por çfarë shërbimesh duhet të ...

Read More
Analist marketingu në Shqipëri

Analist marketingu në Shqipëri

Analist marketingu në Shqipëri Një analist marketingu në Shqipëri tashmë është shumë i kërkuar. Të punosh me mediat sociale tani është një nga gjërat më të zgjuara që mund të bëni. Juve do t’ju duhet vetëm konsistencë në atë që do të mësoni dhe duke e praktikuar dita ditës do ...

Read More
Marketingu në Shqipëri

Marketingu në Shqipëri

Marketingu në Shqipëri Marketingu në Shqipëri vitet e fundit ka marrë një zhvillim të madh dhe pse duhet thënë se nuk është si në vëndet e tjera. Dikur shikonim vetëm marketingun që bëheshe në televizione të ndryshme të atyre bizneseve që ishin lider në treg. Pra kompanive kryesore ku edhe ...

Read More
Trajnime marketingu

Trajnime marketingu

Trajnime marketingu Nëse doni të nisni trajnime marketingu do t’ju orientojmë në disa trajnime falas. Ku do të mundeni të mësoni mbi marketingun dhe çfarë ju duhet të dini. Trajnime marketingu nga Google për bazat e marketingut dixhital  Dëshironi të mësoni bazat e marketingut dixhital? Kursi 40-orësh i Google mbulon ...

Read More
Kurse Për Menaxhim Rrjetesh Sociale

Kurse Për Menaxhim Rrjetesh Sociale

Kurse Për Menaxhim Rrjetesh Sociale Të gjithë mendojnë se duhet të fillojnë të punojnë me rrjetet sociale. Shumica nisen dhe nga prespektiva se kalojnë shumicën e kohës në rrjetet sociale. Por si mund ta nisni ju rrugëtimin tuaj në këtë profesion. Sa më shumë kurse për menaxhim rrjetesh sociale aq ...

Read More
Specialistë në media sociale

Specialistë në media sociale

Specialistë në media sociale Një specialist në media sociale fokusohet në krijimin e përmbajtjes dixhitale tërheqëse dhe kreative për platformat e ndryshme të mediave sociale të një kompanie. Ju do të raportoni te menaxheri i mediave sociale dhe do të punoni ngushtë me ekipin e marketingut dixhital për të gjeneruar ...

Read More
Shërbime Marketingu

Shërbime Marketingu

Shërbime marketingu Ne ju ofrojmë çdo shërbim marketingu që mund të kërkoni. Shërbimet e marketingut janë të ndryshme dhe varjojnë në bazë të asaj që kompania juaj kërkon dhe i duhet. Shërbime marketingu ofrojnë të gjitha kompanitë që mund të gjeni. Ajo që na diferencon ne nga të tjerët është ...

Read More
Strategji të marketingut - Strategji marketingu dhe plan marketingu

Strategji të marketingut

Strategji të marketingut Çfarë kuptojmë ne me strategji të marketingut? Roli i një strategjie marketingu është të përcaktojë se si planifikoni të promovoni dhe shisni një produkt ose shërbim. Qëllimi i tij përfundimtar është të arrijë audiencën tuaj të synuar përmes fushatave të marketingut dhe reklamimit dhe më pas t’i ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.