Çfarë është domain-i

Çfarë është domaini!?

 Çfarë është domaini!? Domain apo Domain Name përdoren në web faqe, ku ky emër zëvendëson IP adresën e hostit / web faqes. Që do të thotë se domain name është një lloj mbulese e ip adresës e cila përdoret për hapjen e web faqes. Apo ndërlidhjes mes hostit dhe klientit. ...

Read More
Çfarë tregon një Domain

Çfarë tregon një Domain?

Çfarë tregon një Domain? – Përcaktimi i domainit na tregon adresën tone në internet. Ndryshe nga emri real, përcaktimi i emrit të domainit (ose të disa domaineve bashkë) nuk përbën aspak vështirësi. Domaini! Çfarë është një Domain? Përmes emrit të domainit, përdoruesit mund të identifikojnë dhe të qasen në faqen ...

Read More
Trajnim për Web Dizajn

Trajnim për Web Dizajn

Trajnim për Web Dizajn Pjesëmarrësit në këtë trajnim do të përfshihen menjëherë në veprime praktike konkrete. Qëllimi është që të përfundoni nga A në Z një faqe ose aplikacion Web-i. Website që do ndërtohet nga secili pjesëmarrës në trajnim mund të jetë një website personal që prezanton aftësitë profesionale dhe ...

Read More
Domain

Domain

Domain Një domain name është një emër që ju mund të përdorni për të përcaktuar praninë tuaj unike në internet – për shembull: ams.al. Në të njëjtën mënyrë që adresa juaj postare mundëson këdo në botë për të dërguar një letër në shtëpinë tuaj ose në zyrë. Domaini juaj është ...

Read More
Publikimi i Domain

Publikimi i Domain-it dhe Host-it

Publikimi i Domain-it dhe Host-it Publikimi i materialeve në  Server Që të publikohet materiali jonë, pra faqja web, duhet të hidhnim të gjithë skedarët në web server, pra në kompjuterin tonë Server. Kalimi do të behët me protokollin FTP. Që audienca të ketë mundësi të lexojë përmbajtjen e faqes tuaj, ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.