Mirëmbajtja e faqes së internetit?

Mirëmbajtja e faqes së internetit?

Ekipi jonë mund të mirëmbajë faqen tuaj, duke e pasuruar atë me materiale të kohëve të fundit çdo javë, çdo muaj, ose çdo disa muaj. Kjo në varësi të planit të mirëmbajtjes së faqes që e zgjedhim në varësi të llojit të biznesit.

Çfarë përfshin mirëmbajtja e faqes së internetit?

Vitet e fundit ne kemi evoluar, nga faqe interneti të thjeshta statike në kthesën e madhe të shekullit, faqe interneti dinamike me sistem qëndror menaxhimi. Faqet e vjetra të internetit, do të mund të “parkohen” online njësoj siç mund të ruani një libër të vjetër në raftin tuaj. Faqet tona të internetit kërkojnë mirëmbajtje të rregullt për të parandaluar humbjen e të dhënave dhe sigurinë e faqes tuaj. Ashtu siç funksionon kujdesi dhe mirëmbajtja për makinën tuaj në të njëjtën mënyrë duhet përkujdesja ndaj faqes tuaj të internetit .

Pse ju nevojitet mirëmbajtja e faqes së internetit? 

Interneti është padyshim vazhdimisht në ndryshim dinamik dhe i pandalshëm, dhe në mënyrë që faqja juaj e internetit të vazhdojë të përshtatet tamam siç duhet me çdo shfletues, me programet inovative dhe të jetë me padiskutim i sigurt nga sulmet e keqdashësve, ateherë scriptet duhet të azhurnohen rregullisht me saktësi profesionale.

Është ecenciale për faqen tuaj që të realizohet procesi i kujdesit të vazhdueshëm:

 • Për të shmangur rreziqet e internetit dhe për të zvogëluar risqet e sigurisë që kanosen.
 • Për të siguruar që faqja juaj punon siç duhet në shfletues të ndryshëm,  si Internet Explorer, Firefox, Safari dhe Chrome.
 • Edhe motorrët e kërkimit i vlerësojnë më shumë materialet e reja.
 • Për shkak se lidhjet dhe faqet e dëmtuara ndikojnë tmerrësisht shumë në renditjen tuaj në motorrët e  kërkimit. Mirëmbajtja e faqes së internetit?

Ne mund ta realizojmë azhornimin total të faqes tuaj sa herë ju duhet ose mund ta përditësojmë sipas frekuencave të ndryshme. Nëse faqja juaj kërkon një përditësim të rastit apo ndryshime të vazhdueshme javore, ne kemi një zgjidhje për të mbajtur faqen tuaj të apdetuar dhe të saktë me përmbajtje të freskëta. Paketat tona të mirëmbajtjes janë 3, kemi paketën standarte, atë profesionale dhe paketën e avancuar.

Bli tani paketën e preferuar!

 

Ju kërkojmë që të na jepni mundësinë t’ju asistojmë për të rinovuar programet tuaja, të bëjmë ndryshime në përmbajtjen e faqes tuaj, të menaxhojmë dyqanin tuaj online, shkurtimisht dhe saktësisht na jepni mundësinë t’ju asistojmë në atë që jemi të aftë të bëjmë. Mirëmbajtja e faqes së internetit?

Planet për mirëmbajtje të faqes përfshijnë:

 • Inspektim total i faqes, sistemime të teksteve shqip ose anglisht;
 • Kërkesa për materiale të reja në faqe, slideshow, foto, tekste etj;
 • Website backup mujor;
 • Google analytics, analizë trafiku;
 • Google webmaster tools, inspektim teknik i faqes dhe listim në google search;
 • Bing webmaster tools, bing search, yahoo search;
 • Update i Sitemap në xml;
 • Analizë SEO dhe azhornime;
 • Analizim keywords dhe azhornime;
 • Meta description, analizë, optimizim;
 • Kontroll i links në faqe dhe funksionimi i tyre;
 • Update i sistemit të faqes, CMS dhe modulet e tjera shtesë;
 • Optimizimi i shpejtësisë së faqes (imazhe, scripte etj);
 • Testim i formularëve elektronik. Mirëmbajtja e faqes së internetit?

Çfarë përfshin mirëmbajtja e internetit?

 • Kopje e plotë e përditshme backup e faqes suaj të internetit;
 • Update të WordPress sa herë që nevojitet;
 • Përditësime mujore të plugineve dhe moduleve;
 • Ndryshimet e produktit apo shtesa;
 • Foto, grafikë dhe lista të përditësuara;
 • Ri-shkrim tekstet ose redaktime;
 • Facelifts Site dhe makeovers për faqen tuaj;
 • Trajnim; Mirëmbajtja e faqes së internetit?
 • Faturimi mujor i detajuar;
 • Komunikimi me telefon, e-mail, apo video chat 5 ditë në javë.

Cilat janë avantazhet!? 

 • Avantazhe ekonomike. Kushton shumë herë më pak sesa të punësoni një IT që e bën këtë punë;
 • Faqja juaj e internetit editohet nga profesionistë të fushës;
 • Motorrat e kërkimit avantazhojnë faqet me material të freskët.
 • Dizenjim i ri ose i pjesshëm i pjesëve të web faqes; dizajn grafik (graphic design), faqosje (layout), zhvillim në front end (front endose back end). Përshtatje për teknikën responsive (RWD – Responsive Web Design).

Mirëmbajtje dhe suport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − 19 =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.