Çfarë është cPanel?

Çfarë është cPanel!?

Çfarë është cPanel!? Ndryshimi midis cPanel dhe WHM për hosting! cPanel është një mjet gjithëpërfshirës që lehtëson shumë konfigurime në llogarinë dhe faqen tuaj të internetit. Është vendi ku ju, pronari i faqes, menaxhoni specifikat për llogarinë tuaj të veçantë. Krijimi i llogarive të postës elektronike dhe menaxhimi i skedarëve ...

Read More
Hosti pa limit

Hosti pa limit

Hosti pa limit Sekreti i një hosti pa limit ( Unlimited ) Shpeh herë dëgjojmë në lidhje me Hostët Pa limit (Unlimited Hosting) që kanë të bëjnë me shërbimet e hostimit në një hapësirë pa limit (unlimited). Trafik pa limit, dhe shumë avantazhe të tjera teknike të cilat nuk kanë ...

Read More
Host pa limit

Host pa limit

Host pa limit Të mirat  e Unlimited Hosting? Ne nuk duhet të shqetësohemi nga ky fakt. Ndoshta askujt nga ne nuk na pëlqen të mashtrohet, por edhe Hostet Pa limit kanë një filozofi sesi funksionojnë. Zakonisht kompanitë që ofrojnë këto shërbime hostimi kanë kapacitet të madh, si fizikë ashtu edhe ...

Read More
web hosting

Web Hosting Profesional

Web hosting Çfarë është web hosting Web hosting është mënyra më e zakonshme e hostimit të më shumë se 98.99% të web faqeve. Dmth, një kompani hostimi ka një ose më shumë servera (kompjutera të lidhur me mënyrë të vazhdueshme me internetin që punojnë me një software, (serveri si ai i Linux ose ...

Read More
Server i Dedikuar

Server i Dedikuar

Server i Dedikuar Çfarë është Serveri i Dedikuar!? Nëse synoni që faqja juaj të arrijë mijëra klikime në ditë. Atëherë duhet me patjetër të gjeni një server të dedikuar ose VPS. Keni vetëm 2 disa sekonda kohë për të mbani në faqen tuaj të paktën gjysmën e vizitorëve, përpara se ata ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.