Si të sigurojmë WordPress

Si të sigurojmë WordPress

Si të sigurojmë WordPress Meqenëse WordPress është sistemi më i popullarizuar i Menaxhimit të Përmbajtjes (CMS), ai do të jetë një objektiv i sulmeve në internet. Hakerat po bëhen më të kursyera se kurrë, kështu që nuk është e mjaftueshme të presësh përreth që të ndodhë diçka. Aksioni që duhet ...

Read More
Çfarë është WordPress

Çfarë është WordPress?

Çfarë është WordPress? WordPress është një nga sistemet më të njohura të menaxhimit të përmbajtjes (CMS) në dispozicion në botën kibernetike. Një sistem i menaxhimit të përmbajtjes Çfarë është WordPress! Ndërsa kjo mund të tingëllojë shumë teknike, është vërtet mjaft e thjeshtë. Një sistem i menaxhimit të përmbajtjes bën pikërisht ...

Read More
Çfarë është cPanel?

Çfarë është cPanel!?

Çfarë është cPanel!? Ndryshimi midis cPanel dhe WHM për hosting! cPanel është një mjet gjithëpërfshirës që lehtëson shumë konfigurime në llogarinë dhe faqen tuaj të internetit. Është vendi ku ju, pronari i faqes, menaxhoni specifikat për llogarinë tuaj të veçantë. Krijimi i llogarive të postës elektronike dhe menaxhimi i skedarëve ...

Read More
Çfarë është siguria

Çfarë është siguria

Çfarë është siguria!? Kur marrim vendimin për të vendosur siguri në një mjedis të caktuar pune. Gjëja e parë që do të bëjmë është të vlerësojmë kërcënuesit potencial të një mjedisi të tillë pune. E njëjta gjë vlen edhe për sigurinë e rrjeteve kompjuterike! Çfarë është siguria! Identifikimit të kërcënimeve ...

Read More
Produktet dhe shërbimet

Produktet dhe shërbimet

Produktet dhe shërbimet Produkti është një njësi që idealisht kënaq dëshirën e tregut apo nevojë Por, shikuar në prizmin e menaxhmentit është një shpërndarje ose kompleks shpërndarjejesh që kontribuon një zgjidhjeje biznesore. Përveç produktit si betejë e vërtetë e marketingut. Në ekonomi një shërbim është një aktivitet ekonomik ku një ...

Read More
marketing online

Marketing

Marketing Çfarë është Marketingu online!? Marketing! Marketingu online është si një çadër për të gjitha ofertat e juaja të marketingut online. Bizneset pavarësisht dimensionit të tyre sot në botë shfrytëzojnë kanalet më të njohura siç është makina virtuale kërkuese Google. Mediat sociale, e-mailat apo postat elektronike dhe webfaqet e tyre ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.