Hosting Pa Limit

Unlimited Hosting Plans

 • Numri i domaineve
 • Regjistrim Domaini Falas
 • Hapësira SSD në Server
 • Email Accounts (Adresa Emaili)
 • MySQL (Databaza MySQL)
 • cPanel® (Paneli i kontrollit)
 • Backup (free)
 • 99.99% Qëndrim online
 • Bandwidth (transfertë mujore)
 • IP E Dedikuar
 • Free SSL
 • 15 Day Money Back Guarantee
 • Asistencë Teknike Online
 • Çmimi për 6 muaj
 • Kosto standarte, për 12 muaj
 • Çmimi për 24 muaj
 • Çmimi për 36 muaj
Duke filluar nga
€1.35/muaj
Economic Hosting Unlimited
 • Numri i domaineve 1 Domain (Website)
 • Regjistrim Domaini Falas
 • Hapësira SSD në Server PA LIMIT
 • Email Accounts (Adresa Emaili) 10
 • MySQL (Databaza MySQL) PA LIMIT
 • cPanel® (Paneli i kontrollit)
 • Backup (free)
 • 99.99% Qëndrim online
 • Bandwidth (transfertë mujore)
 • IP E Dedikuar
 • Free SSL
 • 15 Day Money Back Guarantee
 • Asistencë Teknike Online
 • Çmimi për 6 muaj €15.00, (+11 %), €2.50/muaj
 • Kosto standarte, për 12 muaj €27.00, (€2.25/muaj)
 • Çmimi për 24 muaj €42.00 (-22%), €1.75/muaj
 • Çmimi për 36 muaj €48.60 (-40%), €1.35/muaj
Duke filluar nga
€2.12/muaj
Business Hosting Unlimited
 • Numri i domaineve 3 Domaine (Website)
 • Regjistrim Domaini Falas
 • Hapësira SSD në Server PA LIMIT
 • Email Accounts (Adresa Emaili) 30
 • MySQL (Databaza MySQL) PA LIMIT
 • cPanel® (Paneli i kontrollit)
 • Backup (free)
 • 99.99% Qëndrim online
 • Bandwidth (transfertë mujore)
 • IP E Dedikuar
 • Free SSL
 • 15 Day Money Back Guarantee
 • Asistencë Teknike Online
 • Çmimi për 6 muaj €20.58, (+9.5 %), €3.43/muaj
 • Kosto standarte, për 12 muaj €37.56, (€3.13/muaj)
 • Çmimi për 24 muaj €63.60 (-15%), €2.65/muaj
 • Çmimi për 36 muaj €76.32 (-32%), €2.12/muaj
Duke filluar nga
€3.33/muaj
Advanced Hosting Unlimited
 • Numri i domaineve 10 Domaine (Website)
 • Regjistrim Domaini Falas
 • Hapësira SSD në Server PA LIMIT
 • Email Accounts (Adresa Emaili) PA LIMIT
 • MySQL (Databaza MySQL) PA LIMIT
 • cPanel® (Paneli i kontrollit)
 • Backup (free)
 • 99.99% Qëndrim online
 • Bandwidth (transfertë mujore)
 • IP E Dedikuar
 • Free SSL
 • 15 Day Money Back Guarantee
 • Asistencë Teknike Online
 • Çmimi për 6 muaj €28.44, (+7 %), €4.74/muaj
 • Kosto standarte, për 12 muaj €53.28, (€4.44/muaj)
 • Çmimi për 24 muaj €91.92 (-14%), €3.83/muaj
 • Çmimi për 36 muaj €119.88 (-25%), €3.33/muaj

Server Specification

 • Datacenter (Location)
 • Processor (CPU)
 • RAM Memory
 • Hard Disks
 • Networking (bandwidth)
 • Network Uptime
 • Operating System
 • Administration panel
 • Datacenter (Location) 𝗔𝗿𝗶𝘇𝗼𝗻𝗮 (𝗨𝗦𝗔)
 • Processor (CPU) Up to 128 Total CPU Cores
 • RAM Memory 72GB - 256GB RAM Memory
 • Hard Disks 800GB SSD, 𝟵𝟬𝟬% 𝙁𝘼𝙎𝙏𝙀𝙍
 • Networking (bandwidth) 100,000GB
 • Network Uptime 99.98%
 • Operating System Linux
 • Administration panel cPanel or Plesk
 • Datacenter (Location) 𝗔𝗺𝘀𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗺 (𝗡𝗲𝘁𝗵𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗱𝘀)
 • Processor (CPU) Up to 128 Total CPU Cores
 • RAM Memory More than 128GB RAM Memory
 • Hard Disks 1,200GB SSD, 𝟵𝟬𝟬% 𝙁𝘼𝙎𝙏𝙀𝙍
 • Networking (bandwidth) UNLIMITED traffic
 • Network Uptime 99.99%
 • Operating System Linux
 • Administration panel cPanel
 • Datacenter (Location) 𝗠𝘂𝗻𝗶𝗰𝗵 (𝗚𝗲𝗿𝗺𝗮𝗻𝘆)
 • Processor (CPU) Intel® Xeon® E5, Processors: 54
 • RAM Memory 72 GB RAM (guaranteed)
 • Hard Disks 1,600GB SSD, 𝟵𝟬𝟬% 𝙁𝘼𝙎𝙏𝙀𝙍
 • Networking (bandwidth) UNLIMITED traffic
 • Network Uptime 99.99%
 • Operating System Linux
 • Administration panel cPanel or Plesk

Informacione Specifike

"Hosting Pa Limit" i referohet ofertave të web hosting që vijnë me ruajtje të pakufizuar në disk, transferim të të dhënave (bandwidth), si dhe mundësi shtesë të domain-it. Në thelb, kjo do të thotë se këta ofrues të pakufizuar hosting janë në të vërtetë duke ju ofruar lirinë për të strehuar sa më shumë faqe të internetit me një çmim të favorshëm!

Në këtë botë, pothuajse çdo gjë është e fundme dhe kjo është veçanërisht e vërtetë kur është fjala për hardware. Është thjesht e pamundur që fondet (ose hapësirat) të ofrojnë qasje të pakufizuar në ruajtje, fuqi CPU dhe RAM. Gjithashtu është e pamundur të ofrohet një gjerësi e pakufizuar e brezit kur ekziston një numër i kufizuar i kabllove në dispozicion për të transmetuar të dhëna rreth globit; dhe është gjithashtu e pamundur të punësohen burime të pakufizuara të fuqisë punëtore për të ruajtur serverat dhe rrjetet. Pafund nuk është gjë tjetër veçse një term industrial imagjinar, i shpërndarë në mënyrë liberale me paralajmërime (të njohura edhe si përjashtime).

Zakonisht kompanitë që ofrojnë këto shërbime hostimi kanë kapacitete shumë të mëdha fizike, kapitale dhe njerëzore. Infrastruktura dhe teknologjia e përdorur mundësojnë performacë të shkëlqyer.

Çdo paketë Hosting tek ams.al vjen me çmime të shkallëzuara, që do të thotë se ju mund të përfitoni ulje të mëdha duke porositur planet afatgjata të paketës përkatëse. Nëse analizojmë paketën fillestare (Economic Hosting Unlimited) nëse porosisni planin 6 mujor, kostoja është €3.50/muaj, por nëse porosisni planin 3 vjeçar, atëherë kostoja do të ishte €1.99/muaj.

Serverat tanë ndodhen në 3 Datacenters kryesorë që janë lider në tregun global. Nëse keni preferenca të veçanta mund të shkruani kërkesën tuaj duke na kontaktuar ose duke shkruajtur preferencën tuaj tek "Additional Notes" në momentin kur do finalizoni porosinë tuaj! Në çdo rast sistemi ynë përzgjedh Automatikisht një Datacenter optimal në varësi të informacioneve dhe llojit të domainit për të cilin është porositur.

Nëse diskutohet për shërbime hostimi, hapësira dhe trafiku nuk janë gjithçka që ju nevojitet. Ka shumë faktorë të tjerë të cilët janë shumë të rëndësishëm për të porositur një plan hostimi që do t’i shërbejë kompanisë suaj më së miri. Çertifikata e Sigurisë (SSL), opsionet e emaileve, shpejtësia, suporti teknik, qëndrimi online, siguria, etj. Serverat janë pjesa më e rëndësishme e faqeve të internetit, kështu që duhet t’i kushtoni rëndësi primare për të patur performancën dhe sigurinë që ju kërkoni.

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.