Faqe Interneti * Website Design, Hosting, SEO, Marketing

Faqe Interneti Për Biznese, “Custom Made”, E-Commerce

Ne Ofrojmë Gjithçka Që Duhet Për Një Faqe Profesionale, Marketing Modern Dhe Të Përshtatshëm Për Biznesin Tuaj!

Faqe Interneti
Dinamike dhe Interaktive
Shërbime 360° për Profesionistë, Biznese të vogla dhe të mëdha
 • ✅ Responsive Design (Mobile-friendly)
 • ✅ Zhvillim 360° i website
 • ✅ Performancë dhe siguri totale
 • ✅ USA Cloud Mail-Server
 • ✅ German NVMe Unlimited Server
 • ✅ Sistem CRM / ERP, SEO
 • ✅ 24/7/365 Tech Support
SEO
Optimizimi për motorët e kërkimit
“Success is a journey, not a destination.” SEO Process
 • ✅ Audit (Technical Audit, Content Audit)
 • ✅ Technical SEO
 • ✅ Keyword Research
 • ✅ Content Strategy
 • ✅ Content Implementation
 • ✅ Ranking
 • ✅ Guaranteed SEO Rankings in Google
Google Services
Google Business, Google Ads
Shërbime Profesionale për Biznese të vogla dhe të mëdha
 • ✅ Audit (Technical Audit, Content Audit)
 • ✅ Google Business
 • ✅ Google Ads
 • ✅ Google Maps
 • ✅ Google Content
 • ✅ Ranking and SEO
 • ✅ Guaranteed Support and Results

Suksesi jonë ndër vite në numra

Faqe Interneti, Website Design, Hosting, SEO, Marketing. Websajt Profesional, Marketing Modern, Të përshtatshëm për çdo Biznes! Ndrëtim Web.

Domaine të regjistruar

 

2000+

Faqe Interneti, Website Design, Hosting, SEO, Marketing. Websajt Profesional, Marketing Modern, Të përshtatshëm për çdo Biznes!

Klientë

 

800+

Faqe Interneti, Website Design, Hosting, SEO, Marketing. Websajt Profesional, Marketing Modern, Të përshtatshëm për çdo Biznes!

Projekte të realizuara

 

1200+

Faqe Interneti, Website Design, Hosting, SEO, Marketing. Websajt Profesional, Marketing Modern, Të përshtatshëm për çdo Biznes! Ndërtim Web.

Website të realizuar

 

1000+

PREMIUM HOSTING, 𝗡𝗩𝗠𝗲 𝗦𝗦𝗗 SERVERS, Cloud Corporate Mail Server

Ne përdorim servera të optimizuar, të shpejtë dhe të sigurtë, të teknologjisë më të fundit NVMe SSD, për Faqe Super Cilësore.

Gjithçka pa limit për faqe të mëdha dhe komplekse! Ju mund të përdorni Email Profesional pa limite dhe të sigurtë. Duke shmangur përfundimin e emaileve në spam ose të humbura. Zgjidhja jonë është Mailchannel’s Cloud Corporate Mail Server, kosto e të cilit fillon nga $500/muaj. Për të gjithë klientët tanë ky shërbim ofrohet falas pa asnjë kosto dhe përfshihet në çdo paketë hostimi.

Hosting, Security, Email Server
HOSTING PROFESIONAL
Server i sigurtë, i shpejtë dhe stabël
 • Servera të fuqishëm Super NVMe SSD me vendndodhje në SHBA dhe në Gjermani, stabël dhe të garantuar 99.90 % të kohës online, të sigurtë dhe të shpejtë për Faqe Interneti Profesionale me trafik normal! Super çmim, super cilësi.
  Duke filluar nga €0.50/muaj
VPS, CLOUD HOSTING
VPS pa limit për faqe të mëdha
Super NVMe SSD), 99.99 % online
 • Një Server VPS ofron një nivel të pa kushtëzuar, të performancës që do ju duhet për ta “fjetur mendjen”. Akses i plotë në serverin tuaj në të njëjtën mënyrë si keni në servera të dedikuar dhe PC. 60 GB Ram, 10 CPU, Fast NVMe SSD Drivers!
  Fillo për vetëm €9.45/muaj
SERVERA TË DEDIKUAR
Powerful Bare Metal Servers
Nicely Priced Dedicated Servers
 • Shpejtësi, fuqi, kontroll dhe siguri totale. Ekspertët tanë të serverave monitorojnë performancën dhe do e përditësojnë 24/7/365 serverin tuaj, dhe ju përqëndrohuni në biznesin tuaj. Një Mega Server i jashtëzakonshëm.
  Super çmim €79.99/muaj

Regjistrim i Domaineve

Krijoni identitetin tuaj në internet dhe regjistroni domaine të ndryshme menjëherë me çmime të favorshme!

Kërkoni

Domain-in tuaj të preferuar tani...

Ne ofrojmë gjithçka që duhet për një Faqe Interneti Profesionale dhe Marketing Gjithpërfshirës!

Për ne nuk ka rëndësi nëse biznesi juaj është i madh apo i vogël. Ne ofrojmë të gjitha zgjidhjet për reklamimin dhe pozicionimin e biznesit tuaj online në mënyrën më të mirë. Falë eksperiencës që prej vitit 2010 në IT dhe Marketing. Ekspertizës së gjërë dhe teknologjisë inovative që ne përdorim ne qëndrojmë lider në këtë fushë. Ne sjellim vlera tek klientët tanë, duke krijuar dhe përmirësuar praninë e tyre online përmes prezantimit të biznesit, të produkteve dhe të shërbimeve që ata ofrojnë, në mënyrë profesionale. Gjatë 10 vjeçarit të kaluar ne vumë re që pothuajse gjithçka, veçanërisht në lidhje me botën e komunikimit dhe të të bërit biznes, është bërë virtuale dhe po zhvendoset në web. Çdo faqe interneti është bërë vendi ku po ushtrojnë aktivitetin e tyre dyqanet e reja, tregjet e rinj, mënyrat e reja të transportit, të reklamës, të prezantimit, të blerjes, të shitjes dhe të transaksioneve. Në këtë territor të ri online, faqet e internetit janë prona e re virtuale ku po ndodhin gjëra të mëdha. Ne e shohim veten si konsulentët, arkitektët, inxhinierët dhe dizenjuesit e kësaj prone të projektuar virtuale dhe neo-ndërtesave të saj. Qëllimi kryesor i yni është ofrimi i shërbimeve cilësore, inovative dhe të risive në tregun e shërbimeve të Web Design dhe në Marketing Digital. Shërbimet dhe produktet tona:

 • System Development
 • Web Design​
 • Search Engine Optimization
 • Marketing Online
 • Hosting, Security, Email Server
 • Regjistrim I Domaineve
 • Dizajn kreativ dhe modern
 • Sisteme ERP, CRM, etj
Ndërtim Web

Ne ofrojmë servera të fuqishëm, të shpejtë dhe të sigurtë, të teknologjisë më të fundit NVMe SSD.

Ne përdorim servera të optimizuar, të shpejtë dhe të sigurtë, të teknologjisë më të fundit NVMe SSD. Gjithçka pa limit për faqe të mëdha dhe komplekse! Ju mund të përdorni Email Profesional pa limite dhe të sigurtë. Duke shmangur përfundimin e emaileve në spam ose të humbura. Zgjidhja jonë është Mailchannel’s Cloud Corporate Mail Server, kosto e të cilit fillon nga $500/muaj. Për të gjithë klientët tanë ky shërbim ofrohet falas pa asnjë kosto dhe përfshihet në çdo paketë hostimi. Servera të sigurtë dhe të shpejtë për Faqe Interneti Profesionale të çdo lloj madhësie dhe kompleksiteti! Gjithçka pa limit për faqe të mëdha dhe komplekse, për një Marketing 360 gradë! Paketa me trafik dhe hapësirë pakufi. Ne ofrojmë zgjidhje ideale teknologjike për një server të sigurtë, të fuqishëm dhe efikas për hostimin e websiteve dhe të emaileve. Server i sigurtë, i shpejtë dhe stabël: Servera të fuqishëm Super NVMe SSD me vendndodhje në SHBA dhe në Gjermani, stabël dhe të garantuar 99.90 % të kohës online, të sigurtë dhe të shpejtë për Faqe Interneti Profesionale me trafik normal! Super çmim, super cilësi. VPS, CLOUD HOSTING: Një Server VPS ofron një nivel të pa kushtëzuar, të performancës që do ju duhet për ta “fjetur mendjen”. Akses i plotë në serverin tuaj në të njëjtën mënyrë si keni në servera të dedikuar dhe PC. 60 GB Ram, 10 CPU, Fast NVMe SSD Drivers! SERVERA TË DEDIKUAR: Shpejtësi, fuqi, kontroll dhe siguri totale. Ekspertët tanë të serverave monitorojnë performancën dhe do e përditësojnë 24/7/365 serverin tuaj, dhe ju përqëndrohuni në biznesin tuaj. Një Mega Server i jashtëzakonshëm.

  server img

  Risia dhe inovacioni, duke u ndjekur nga tendencat e marketingut global, një shërbim 360º dhe efikas.

  Lehtësi në përdorim, dizajn i bukur, Responsive (i pështatur me pajisjet mobile) si edhe optimizim i motorëve të kërkimit. Ne jemi një ekip me shumë eksperiencë në dizajn, zhvillim dhe menaxhim të web faqeve të internetit dhe të marketingut online. Ekspertë të sigurisë dhe manaxhimit të Serverave. Marketingu Online nëpërmejt rrjeteve sociale, konsiston në përpjekjet e pandalshme që realizohen në rrjetet sociale për të bindur klientët aktualë, dhe ata potencialë që produktet apo shërbimet e saj ia vlejnë për tu blerë. Digjital marketing është një art i vërtetë që kërkon talent, vizion dhe një zemër të madhe. Ai ndryshon botën e marketingut dhe zgjon imagjinatën e atyre që kërkojnë të arrijnë rezultate të mrekullueshme në një botë të shpejtë dhe vazhdimisht në ndryshim. Shërbimet tona nëpërmjet përdorimit të teknologjisë dhe platformave online, krijojnë arritjen e audiencës së duhur, në mënyrë që të ketë ndikim dhe të rritë emrin e markës duke krijuar lidhje të qëndrueshme me klientët tuaj. Qëllimi kryesor i yni është ofrimi i shërbimeve cilësore, inovative dhe të risive në tregun e shërbimeve të Web Design dhe të Marketingut Digital. Një website në ditët e sotme është një domosdoshmëri për shumë subjekte, qofshin ata privatë apo ndërmarrje. Websiti është një mjet i mirë për të reklamuar artin tuaj, eventet, produktet ose shërbimet tuaja, kompaninë tuaj.

   Faqe Interneti “Custom Made”, Moderne dhe Responsive (Mobile), E-Commerce, Aplikacione Mobile, Sisteme ERP, CRM e shumë shërbime të tjera.

   Optimizimi Për Motorrët E Kërkimit është procesi i përmirësimit të renditjes së faqes suaj në motorët e kërkimit, siç janë Google, Yahoo, Bing, etj.

   Optimizimi për motorrët kërkimit bën të mundur që faqja juaj e internetit vazhdimisht do të arrijë rezultate të larta në kërkimet që bëhen në Google. Për ne nuk ka rëndësi nëse biznesi juaj është i madh apo i vogël, ne ofrojmë të gjitha zgjidhjet për reklamimin dhe pozicionimin e biznesit tuaj online në mënyrën më të mirë, falë eksperiencës, ekspertizës dhe teknologjisë që përdorim. Shërbimet tona përfshijnë optimizim të plotë të motorrëve të kërkimit, duke dhënë renditje të larta të faqes së internetit në çdo motor kërkimi. Dizajnuesit tanë zgjedhin përmbajtjen, kodin dhe më shumë për të siguruar renditje më të larta në kërkimet që kanë rëndësi. Faqja juaj e Internetit duhet të veprojë si zyrë/dyqan që punon 24 orë, në 7 ditë të javës pa pushim në mënyrë efikase dhe transparente. Procesi jonë i punës përqëndrohet në projektimin dhe zhvillimin e një faqe të lehtë në përdorim si nga ana e menaxhimit dhe nga ana e përdoruesve. Bizneset, kompanitë, institucionet dhe organizatat kanë nevojë për ekspertizën tonë në web design dhe në fushat e tjera të ndërlidhura për të ndërtuar faqet e tyre të internetit dhe aplikacionet në web në një mënyrë inovatore. Mjeti më i rëndësishëm i Marketingut Online (SEO), është shërbimi më i kompletuar që ne ofrojmë (SEO).

    seo home

    Faqe Interneti profesionale, SEO, Marketing, Website Design

    Faqe Interneti, Shërbime SEO, Marketing, Website Design
    Ndërtim, Web, Ndërtim Web, Ndërtim Faqe, Ndërtim website
    Chat with us
    Need help!
    Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.