Faqe interneti me WordPress

Faqe interneti me WordPress

Faqe interneti me WordPress. Vite më parë, faqet e internetit personale konsideroheshin si diçka luksoze që kerkonte shumë ore punë dhe goxha para’ për tu realizuar. Por sot, të gjithë mund të ndertojnë një faqe interneti moderne, me një dizajn profesional dhe kosto mjaft të ulët. Falë WordPress-it, ky proçes ...

Read More
Këshilla përpara se të nisni një Faqe Interneti

Këshilla përpara se të nisni një Faqe Interneti

Nisni një Faqe Interneti Këshilla përpara se të nisni një Faqe Interneti Duke parë që kohët e fundit po lëshohen shumë faqe online, doja të jepja disa këshilla të interesuarve në lidhje me këto faqe. Janë disa pika të rëndësishme që ju duhet ti kaloni përpara se të publikoni faqen. ...

Read More
Si të krijojmë një faqe interneti lehtësisht

Si të krijojmë një faqe interneti lehtësisht

Si të krijojmë një faqe interneti lehtësisht Si të krijojmë një faqe interneti në mënyrë krejt të thjeshte. E para mundësi dhe më thjeshta është ajo ku mund të përdorim pitaforma të pergaditura në internet. Si funksionojnë faqet me piataforma të pergaditura. Këto tip faqesh krijohen thjesht duke u rregjistruar ...

Read More
Mënyra më profesionale për të krijuar faqe interneti, Krijo faqe online

Krijo faqe online – Mënyra më profesionale për të krijuar faqe interneti

Krijo faqe online Mënyra më profesionale për të krijuar faqe interneti pa përdorur gjuhët e programimit Profesionista të kësaj fushe kan krijuar programe falas pra open source që quhen CMS. Si funksionojne këto programe të mrekullueshme? Edhe këtu kemi dy mënyra njëra pak më vështirë dhe tjetra krejtësisht e thjeshtë. ...

Read More