Çfarë është WordPress

Çfarë është WordPress?

WordPress është një nga sistemet më të njohura të menaxhimit të përmbajtjes (CMS) në dispozicion në botën kibernetike.

Një sistem i menaxhimit të përmbajtjes Çfarë është WordPress!

Ndërsa kjo mund të tingëllojë shumë teknike, është vërtet mjaft e thjeshtë. Një sistem i menaxhimit të përmbajtjes bën pikërisht këtë – menaxhon mënyrën se si shfaqet përmbajtja juaj. Kjo është fantastike për këdo që dëshiron të krijojë ose të mbajë një faqe interneti pa pasur nevojë të mësojë arrat dhe bulonat e mënyrës për ta bërë atë punë.

WordPress është një mundësi e mirë për ndërtimin e një faqe fleksibile pa qënë nevoja të dini të kodoni.

Si funksionon WordPress? Çfarë është WordPress!

WordPress website është më e lehtë për të menduar në lidhje me shtresat. WordPress është shtresa kryesore e qendrës. Është korniza në të cilën mbështetet gjithçka tjetër. Përmbajtja e faqes suaj (teksti, imazhet, videot, etj.) Përbëjnë shtresën tjetër. Kjo është pjesa më e rëndësishme e faqes suaj të internetit dhe ku dëshiron të përqendrohesh.

Ju mund të shtoni përmbajtje pa pasur nevojë të ndryshoni strukturën tuaj thelbësore

Ju mund të zgjeroni, hiqni ose redaktoni pa ndonjë ndryshim në funksionalitetin tuaj. Gjithashtu, mund të zgjidhni të ndryshoni pamjen tuaj (dmth. Temën tuaj të WordPress-it) pa humbur ndonjë përmbajtje ose përsëri, duke ndryshuar strukturën. WordPress trajton se si të shfaqë të gjitha për ju, kështu që të gjithë ju duhet të shqetësoheni për atë që duhet të shfaqni. Çfarë është WordPress!

Shtojcat (plugins)

Komponenti përfundimtar “i madh” i çdo faqe interneti të WordPress që vlen të përmendet janë shtojcat (plugins). Këto janë copa të vogla shtesë të kodit që mund t’i shtoni (ose lidhni INto) faqen tuaj të internetit për të shtuar funksionalitete jo standarde. Mendoni për telefonin tuaj celular – disa funksione si thirrja ose ruajtja e kontakteve tuaja janë përfshirë si pjesë e softuerit standard të telefonit. Kur doni që telefoni juaj të ketë aftësi shtesë (për shembull, duke luajtur muzikë nga Pandora), instaloni një aplikacion.

Security

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + eleven =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.