Faqe Interneti

Faqet Interneti

Çfarë janë faqet Statike

Me faqe Statike kuptohet ajo faqe që nga ana e ndërtimit është ruajtur në servera ashtu siç paraqitet në browser-in e përdoruesit fundor. Kjo zgjedhje rekomandohet në ato faqe ku informacioni do të përditësohet rrallë. P.sh. 3-4 herë në vit, nuk është i ndryshueshëm në 70% të tij. Procedura e përditësimit do të thotë ndërhyrje në kod. Shembuj tipik të faqeve statike janë ato me mbaresat “html” ose “htm”. Pra, faqja ofron thjesht informacion. Faqe

Krijuar me static HTMLwebpage mundëson:
– Përmbajtja e informacionit është e njëjtë për të gjithë përdoruesit;
– Përditësimi i informacionit bëhet në kodin-burim;
– Menaxhimi i një numri të madh file static html është i vështirë pa mjet automatizimi.

Çfarë janë faqet Interaktive Faqet

Me faqe Interaktive kuptohen ato faqe dinamike. Të cilat kalojnë përtej një shkarkimi të formularëve elektronikë. Por që dhe nëpërmjet webservice (webservice nënkupton module programimi që bëjnë të mundur lidhjen e sistemeve elektronike që janë në zyrat e entiteteve me faqen e internetit). Që të realizohet dorëzimi i tyre dhe proçesimi në DMS. Aplikime që menaxhojnë rrjedhën e dokumentacionit brenda një entiteti të caktuar.

Çfarë janë faqet Dinamike Faqet 

Me faqe Dinamike kuptohet një website dinamik në kod dhe në përmbajtje. Në këtë website, paraqitja e informacionit është i editueshëm nga përdoruesi fundor. Dhe ku kodi të lejon të proçesosh forma elektronike për shkarkim dhe komunikim me e-mail. E krijuar mbi CMS mundëson:
– Publikon dhe i  editon të dhënat nga një ndërfaqe;
– Menaxhimi i formatimit;
– Indeks;
– Kërkim;
– Ruajtje e versioneve të informacionit;
– Arkivim dokumentacioni, media (foto dhe filma), kontakte;
– Kalendar i ngjarjeve, etj! Faqet

Në ditët e sotme shitja online është menyra më e mirë per të fuqizuar biznesin tuaj dhe për te qenë hapa përpara të tjerëve. Me një dyqan online ju mund të krijoni klientë pa limit. Jo vetëm në rrugen dhe qytetin ku dyqani juaj fizik ndodhet por edhe më gjerë. Ne ju ofrojme faqe interneti të cilat bejnë të mundur krijimin e një dyqani online.

Ofrojmë gjithçka që duhet për një ??????? ???????????!

Pasioni, profesionalizmi dhe përkushtimi ynë, i kombinuar me eksperiencën, aftësitë dhe mjeshtëritë tona. Kjo na lejon që të ofrojmë gjithçka që i nevojitet një faqeje profesionale dhe cilësore. Ndërtim, Dizajn, Ide, Strategji, Zgjidhje, Risi, Kreativitet dhe Siguri. Faqe Interneti “Custom Made”, WordPress, Portale, E-commerce. Aplikacione & programe të ndryshme, Sisteme ERP, CRM e shumë shërbime të tjera. Ne krijojmë dhe realizojmë ide kreative duke ju dhënë juve rezultate mbresëlënëse!

Faqe Interneti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − five =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.