Faqe interneti e-commerce

Faqe interneti e-commerce

Cfarë duhet të dimë para se të ndertojmë një faqe interneti e-commerce për shitje-blerje online!

Viti 2020 solli disa ndryshime të papritura në rutinën tonë. Ashtu edhe nevojën për një faqe interneti e-commerce. Shitjet me pakice online në shumë vende të botës përbëjnë mbi 50% të totalit të shitjeve me pakice. Yes, kjo është e vërtetë gjithashtu edhe në vendet e zhvilluara. Ku më shumë se 50% e blerjeve me pakicë realizohen online.

Po Shqipëria?

Edhe vendi ynë nuk mbetet prapa. Në vitet e fundit shitjet online kanë pasur një rritje duke dyfishuar apo trefishuar veten çdo vit.

Si funksionojnë shit-blerjet online në botë dhe në Shqipëri?

Në botë, sherbimet dhe faqet e internetit e-commerce të cilat ofrojnë shit-blerje të produkteve apo edhe shërbimeve funksionojnë kryesisht duke i marrë pagesat e tyre online. Ku i gjithë procesi i blerjes dhe i kryerjes së pagesës realizohet online me ndihmën e payment processors si Paypal, Skrill, 2Checkout etj. Kjo u jep mundësinë që të shisni produktet apo sherbimet tuaja në çdo cep të globit. Në këtë aspekt Shqipëria, duke u nisur edhe nga sipërfaqja e vogël e vendit tonë. Si edhe nga natyra e shitjeve ka veçori të tjera. Shërbimet postare ofrojnë një sistem Money on Delivery. Ku klientët nuk kanë nevojë që të kenë një kartë bankare për të realizuar blerjen online. Por pagesa procesohet nga shërbimi postar në momentin që bëhet dërgesa.

Çfarë ju nevojitet për të nisur shitjen online të produkteve tuaja Faqe interneti e-commerce

Mënyra më e pëlqyer për reklamimin dhe shitjen e produkteve tuaja është një faqe interneti e-commerce. Duke pasur një faqe interneti e-commerce ju keni mundësinë të reklamoni produktet tuaja në mënyrë profesionale. Si edhe të ofroni një hapësirë për kryerjen e blerjeve dhe porosive në çdo vend të botës. Benefitet e një faqe interneti profesionale vihen re edhe në rritjen e conversion rate. Pra klientët janë më të gatshëm që të realizojnë blerje në një faqe serioze sesa në website-t e tjera. Kur krijoni një faqe interneti për blerje online, ju po krijoni një dyqan i cili ka akses në të gjithë botën dhe ju mundëson që të rriteni gradualisht. Patjetër edhe në mënyrë të vazhdueshme. Ndryshe nga website-t e tjera të komunikimit, një faqe interneti ju mundëson rritje në mënyrë të pafundme duke mos pasur limite nga palë të treta si facebook apo instagram.

Çfarë duhet të kërkojmë kur ndërtojmë një faqe interneti për blerjet online! Faqe interneti e-commerce

Kur ndërtojmë një faqe interneti online, duhet të kujdeseni që faqja jonë t’i përshtatet qëllimit. Si dhe u mundëson klientëve tanë në të ardhshem që të kenë një eksperiencë optimiale gjatë blerjes. Më poshtë do ju listojmë disa elementë specifikë që ne kujdesemi për klientët tanë.

  • Faqe interneti të sigurta. Sidomos në faqet për blerje online ju duhet të kujdeseni për të dhënat tuaja dhe të klientëve tuaj.
  • Website dinamike. Faqe të cilat duhet t’i përshtaten çdo pajisje që mund të kenë klientët dhe të ofrojnë eksperiencën më të mirë të mundshme.
  • Faqe interneti e-commerce. Nga statistikat, një faqe e ngadaltë ka 50% më pak shance të konvertojë një vizitor në klient sesa një faqe e shpejtë. 
  • Faqja të përfaqesojë biznesin. Ne kujdesemi për një dizajn modern dhe minimalist, duke ndërthurur brandin tuaj në mënyrë që të mbetet në mendjen e çdo klienti.
  • Faqe të destinuara për të krijuar shitje. Faqet që ne ndërtojmë janë të projektuara për të realizuar shitjet. Ne studiojmë sjelljet e klientëve dhe optimizojmë faqen për të realizuar më shumë shitje.
  • Këto jane faktoret e parë që duhet të ketë një faqe interneti për shitjet online. Mos hezitoni të konsultoheni me stafin tonë për të mësuar më shumë rreth një webi të suksesshëm

 

Faqe Interneti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 − 1 =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.