Faqe Webi

Faqe Webi – Këshilla përpara se të nisni një faqe tuajën

Faqe Webi – Këshilla përpara se të nisni një faqe tuajën Duke parë që kohët e fundit po lëshohen shumë faqe online, doja të jepja disa këshilla webmasterave të këtyre faqeve. Janë disa pika të rëndësishme që ju duhet ti kaloni përpara se të publikoni faqen. Lexojini me kujdes edhe ...

Read More
Faqe Web 

Faqe Web – Lidhjet në një Faqe Web 

Faqe Web Faqe Web (Lidhjet, URL ose Links) Lidhjet janë mënyra e vetme që vizitorët e faqes tuaj arrijnë të gjejnë informacionet që po kërkojnë. Dështoni në prezantimin e mirë të tyre dhe do përfundoni me informacion të pagjetshëm. Në këtë guidë do ju mësoj si ti shfaqni lidhjet në ...

Read More
Pse duhet një webfaqe

Pse duhet një webfaqe – Arsye të fuqishme

Pse duhet një webfaqe – Arsye të fuqishme Arsye të fuqishme për reklamimin e biznesit tuaj në internet Çdo organizatë, e cila nuk ka një strategji që e shfrytëzon internetin për reklamim me shumë mudnësi do të jetë duke bërë një gabim galopant. Ekzistojnë shumë arsye që e mbështesin këtë ...

Read More
Marketingu Online

Marketingu Online

Marketingu Online Në ditët e sotme, gati çdo gjë gjendet në internet, dhe të gjithë po i kthejnë sytë nga ky fenomen. Prandaj nëse akoma nuk keni filluar të krijoni një strategji për marketingun online, cfarë jeni duke pritur!? CILAT JANË TË MIRAT E MARKETINGUT ONLINE Marketingu Online Prania online ...

Read More
Çfarë është çertifikata SSL

Çfarë është çertifikata SSL?

Çfarë është çertifikata SSL? Siguria në blerjet online është bërë një domosdoshmëri që duhet ta ketë çdo faqe e cila merret me shit-blerjet  online. Ofrimi i sigurisë se çdo klienti është padiskutim i rëndësishëm.  Cilido individ që paguan një shumë të hollash për shërbimet tij duhet patjeter ti ofrohen këto ...

Read More
Përdor Google Map

Përdor Google Map

Përdor Google Map Pse duhet të përdor Google Map-in? Mjetet për përcaktimin e gjendjes së trafikut apo situatës së një lokaliteti të caktuar janë gjithnjë e më të ndryshme. Në këtë aspekt, ka më shumë se një alternativë, por ka edhe një të veçantë që dallohet nga të tjerat; Hartat e ...

Read More
Faqe interneti e-commerce

Faqe interneti e-commerce për shitje-blerje online

Faqe interneti e-commerce Cfarë duhet të dimë para se të ndertojmë një faqe interneti e-commerce për shitje-blerje online! Viti 2020 solli disa ndryshime të papritura në rutinën tonë. Ashtu edhe nevojën për një faqe interneti e-commerce. Shitjet me pakice online në shumë vende të botës përbëjnë mbi 50% të totalit ...

Read More
Server i Dedikuar

Server i Dedikuar

Server i Dedikuar Çfarë është Serveri i Dedikuar!? Nëse synoni që faqja juaj të arrijë mijëra klikime në ditë. Atëherë duhet me patjetër të gjeni një server të dedikuar ose VPS. Keni vetëm 2 disa sekonda kohë për të mbani në faqen tuaj të paktën gjysmën e vizitorëve, përpara se ata ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.