Pse duhet një webfaqe

Pse duhet një webfaqe – Arsye të fuqishme

Arsye të fuqishme për reklamimin e biznesit tuaj në internet

Çdo organizatë, e cila nuk ka një strategji që e shfrytëzon internetin për reklamim me shumë mudnësi do të jetë duke bërë një gabim galopant. Ekzistojnë shumë arsye që e mbështesin këtë argument të fuqishëm; Pse duhet një webfaqe

  • Çfarë presin konsumatorët?
  • Pika hyrëse për informacionet;
  • Identifikimi i konsumatorëve aktualë dhe potencial;
  • Nxit blerjet e paplanifikuara;
  • Informacione të vazhdueshme mbi aktivitetin e konsumatorit;
  • Oferta fleksibile të mallrave dhe shërbimeve;
  • Blerja realizohet menjëherë pas leximit të reklamës;
  • Shpenzime të ulëta, kosto edhe më të ulëta, shërbime shumë më të mira.

Çfare lloji webfaqesh është e nevojshme të ndërtoj Pse duhet një webfaqe

Çdo faqe interneti ka një qëllim të ndryshëm. Dhe mënyra më e mirë për ta gjetur qëllimin e një webfaqeje është të fokusoheni se ç’farë dëshironi të arrini përmes saj. Për shembull: A jeni duke u përpjekur të shisni ndonjë produkt?, Të gjeni ndonjë klient të ri që të fitoni ca para më shumë? Pasi që ti mendoni këto gjëra do të arrini ne gjendje ta përcaktoni se çfarë strukture do të ketë webfaqja juaj.

Në ditët e sotme ka evoluar epoka e internetit, një faqe interneti është gjëja e parë që ju vije në mend klientëve për të kontaktuar me ju. Të marrin informacionet rreth kompanisë tënde.

Disa arsye të fuqishme pse duhet të keni një webfaqe

Shumë njerëz shfletojnë faqe interneti natën vonë, ditën herë pas here, nga telefoni i tyre, pra kudo që të jenë. Në këtë mënyrë kur shumica e bizneseve janë të mbyllura, webfaqja ju mundëson qe biznesi juaj të qëndrojë i hapur. Nëse keni rivalitet me një tjetër biznes që ka një webfaqe atëherë është e lehtë për tu kuptuar se ai ka një avantazh më të madh se biznesi juaj, sidomos nëse ata i paguajnë tarifa marketingu webfaqes së vet në mënyra të ndryshme për të rritur biznesin.

Nëse ke një webfaqe në menyrë të konsiderueshme do të keni klientë pa marrë parasysh se çfarë shërbimi ofroni. Kur keni një webfaqe ju mund t’i ofroni shërbimet apo të shisni produktet tuaja në gjithë qytetin tuaj. Apo në të gjtihë Shqipërinë, madje edhe më gjerë, nëse ju dëshironi.

S’kam nevojë për webfaqe dhe kam shumë punë dhe klientë

Pa mendoni njëherë se edhe shumë firma të tjera të njohura kanë shumë punë vazhdimisht. Por kanë edhe webfaqe, si prsh; Microsoft, Top-channel, Coca Cola, Mercedes, BMW, etj.). Në ditët e sotme të mos kesh webfaqe do të thotë si të mos kesh kartvizitë dhe adresë, pra firma juaj punon. Por nëse dëshironi klientë të rinj, ata nuk do mund ta dinë se si të arrijnë të kontaktojnë me ju dhe si të vlerësojnë produktet dhe shërbimet tuaja.
Është domosdoshmëri dhe njëkohësisht marketing online 24 orë pa u ndalur dhe pa kosto. Çdo reklamë tjetër e biznesit tuaj në: TV, Gazetë, Radio etj,. Është e kohëpaskohshme dhe afatshkurtër kurse webfaqja mbetet i vetmi marketing 24 orë në ditë.

Faqe Interneti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve + two =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.