Përdor Google Map

Përdor Google Map

Pse duhet të përdor Google Map-in?

Mjetet për përcaktimin e gjendjes së trafikut apo situatës së një lokaliteti të caktuar janë gjithnjë e më të ndryshme. Në këtë aspekt, ka më shumë se një alternativë, por ka edhe një të veçantë që dallohet nga të tjerat; Hartat e Google. Përdor Google Map

Në ditët e sotme Google ka zhvilluar shumë aplikacione që janë bërë elementë thelbësorë në ditët tona, për shembull, më shumë se pesëmbëdhjetë milion përdorues janë të lidhur me Gmail për të përmendur një shembull të thjeshtë. Në rastin e Google Maps, shifrat na tregojnë se një miliard njerëz e kërkojnë atë çdo ditë.

Kjo i ka dhënë këtij të fundit një fuqi të madhe duke qenë i pranishëm në me shume se dyqind vende të botës dhe duke ofruar shërbime të tilla si:  Informacionin e trafikut, moti, navigimi GPS, pamje në nivel rruge dhe shumë veçori të tjera, disa sigurisht janë më të avancuara sesa aftësia për të hyrë në imazhet e planetëve të sistemit tone diellor. Kështu që çdo ditë, funksionet bëhen gjithnjë e më interesante. Përdor Google Map

Në këtë artikull të përgatitur nga ams.al do të mësoni pak për Google Maps dhe si mund të përfitoni prej tij.

Si të Hyni në Google Maps dhe ta bëni atë mjetin tuaj.

Google Maps mund të gjëndet në internet:

https://www.google.com/maps

Po ashtu edhe nëpërmjet aplikimeve për të gjitha sistemet operative ekzistuese të lëvizshme. Google Maps gjendet në më shumë se 180 gjuhë të ndryshme. Përdor Google Map

Ne mund të hyjmë në të në çdo kohë. Nëse ne keni hyrë në llogarinë tone në Gmail, disa nga procedurat që do të ndiqen duhet të regjistrohen në atë email, duke filluar nga vendndodhja juaj e pajisjes hyrëse. Kjo nuk mund të jetë gjithmonë në pëlqimin e përdoruesve, pasi ata nuk pajtohen që Google i di të gjitha lëvizjet që bëni.

Kjo gjë e konverton llogarinë tuaj Gmail si një skedar të Google Maps. Falë kësaj ju mund të krijoni një histori vendndodhjesh.

Mënyra e funksionimit të Google Maps? Përdor Google Map

Mënyra e funksionimit të Google Maps është shumë e thjeshtë. Si në version  web po ashtu edhe në celular  rruga është praktikisht e njëjtë, edhe pse me pak dallime të vogla të proçedurave qe ndiqen.

Nëse ju dëshironi një vendndodhje të caktuar, ju thjesht duhet të bëni këto hapa si më poshtë:

  1. Shkarko aplikacionin ose shkruaj në Google, Google Maps.
  2. Në të majtë (lart në aplikacion) do të gjeni një shirit bosh. Kjo është kërko barku duhet të vendosni emrin e çdo vendi. Pasi të keni mbaruar, shtypni ikonën e kërkimit.
  3. Menjëherë, pamja kryesore e Google Maps do të ndryshojë për të treguar vendin që keni kërkuar. Menjëhere ne do të jemi në gjendje të vlerësojmë një formë të paracaktuar me ndarjen e mënyrës sesi ta administrojmë faqen tone, ndër keto mund të ketë edhe vende interesi të theksuara me etiketa, ndër to disa mund të jenë informacione. Përdor Google Map
  4. Në krye të pamjes që na shfaqet ne do të gjejmë disa ikona shtesë. Ne mund të përdorim informacione si psh: Në lidhje me restorantet, transportin, rrugët komunikuese si edhe vendodhjen e hoteleve bashkë me to. Duke e shtypur njërën nga ato, informacioni që ofrohet do të shfaqet në anën e majtë të ekranit.
  5. Në pjesën e poshtme të djathtë ne mund ta zmadhoni si edhe ta zvogëlojmë duke përdorur Google Street Viewdhe kështu ne mundtë shijojmë një pamje të nivelit të rrugës, ku ky funksion është i gatshëm.
  6. Në pjesën e poshtme të majtë do të gjejmë ikonat për të aktivizuar relievin, shtresat e trafikut dhe kalimin në pamjen satelitore.

 

SEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + five =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.