Hosti pa limit

Hosti pa limit

Sekreti i një hosti pa limit ( Unlimited )

Shpeh herë dëgjojmë në lidhje me Hostët Pa limit (Unlimited Hosting) që kanë të bëjnë me shërbimet e hostimit në një hapësirë pa limit (unlimited). Trafik pa limit, dhe shumë avantazhe të tjera teknike të cilat nuk kanë limit).

Lind pyetja natyrshëm? A ekziston një shërbim pa limit?
Më poshtë kemi renditur disa fakte interesante: Hosti pa limit

Ndodh që më së shumti këto shërbime të reklamohen nga kompani të ndryshmë duke deklaruar heqjen e çdo limiti, madje  edhe duke ju shtuar dëshirën që ta merrni sa më shpejt këtë plan hostimi ku mund të hostoni të gjithë faqet tuaja.

Ekziston një hostim i tillë me një hapësirë dhe një trafik pa limit!? Hosti pa limit

Nuk ekziston. Ne duhet të tregohemi pak më të vëmendshëm kur mendojmë për planin e hostimit. Me pak fjalë për limitet fizikë dhe për kostot që kanë kompanitë që ofrojnë hoste. Si mund të merret një hostim pa limit kur nga ana fizikike ka limite? Një person i caktuar mund të kërkojë që 200 GB filma dhe muzik ti hedhë në një host onlinë që është palimit. Si mundet ne që më 15 euro në muaj dikush të zëjë një hapësirë të tillë? Pra është e pamundur të kemi një pajisje RAM dhe CPU. Të cilat janë pa limit për të ofruar këtë lloj hosti. Hosti pa limit

Madje edhe energjia nuk është palimit për të mbajtur këto hostime pa limit online. Vetë fjala hostim pa limit është një shpikje industriale me funksion mënyrën e mëtodës së marketingu prej vitesh me qëllim tërhëqjen e sa më shumë klientëve.
Në ditët e sotme nuk ka asnjë gjë pa limit, të paktën sa i përket shërbimeve të faqeve të internetit. Imagjinoni për një çast një kompani hostimi që ka 180 klientë, dhe të gjithë këta kliëntë kanë 5700 GB materiale për ti hedhur në hostet e tyre. Mund ta mendoni nëse ja vlen për të hostuar 60 TERABYTE informacione!?

A synojnë kompanitë e hostimit vetëm për të fituar ?

Padiskutim të gjitha kompanitë e hostimit veprojnë në tregun aktual për të përfituar sa më shumë të ardhura monetare. Për një çast, mendoni se kompanitë që ofrojnë hostë pa limit kanë mundësi ti përballojnë faturat e tyre duke ofruar për vetëm pak lekë të gjitha shërbimet dhe burimet e tyre ?
Kjo sigurisht nuk është e mundur. Shpesh herë vetë term pa limit përcakton një përdorim normal të hostit pa u tepruar dhe pa u shfrytëzuar. Për asnjë arsye tjetër përvëç asaj të përdorimit personal. Hosti pa limit

Disa Hoste pa limit mund të jenë si ato të restoranteve All You Can Eat. Mund të hash çdo gjë, mjafton vetëm që të mos të hash shumë. Kompanitë e ndryshme të hostimeve unlimited bëjnë të njëjtën gjë dukë përcaktuar vazhdimisht rregulla të ndryshme në lidhjë me atë të  përdorimit saktë të hostit. Për shembull Hostgator dhe Bluehost. Na ulin ndjeshëm aktivitetin e CPU sapo shohin që një klient Unlimited ka kaluar kufirin e lejuar. Po ashtu shumë hërë këto kompani mund të pezullojnë apo të  fshijnë faqen kur shkelen limitet. Këtë ne mund ta vërtetojmë vetë duke lexuar  TERMS që i kanë të publikuar në websitet e tyre.

Hosting / Servers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − five =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.