Faqe Interneti

Faqet Interneti

Faqet Interneti Çfarë janë faqet Statike Me faqe Statike kuptohet ajo faqe që nga ana e ndërtimit është ruajtur në servera ashtu siç paraqitet në browser-in e përdoruesit fundor. Kjo zgjedhje rekomandohet në ato faqe ku informacioni do të përditësohet rrallë. P.sh. 3-4 herë në vit, nuk është i ndryshueshëm ...

Read More
Faqe Web 

Faqe Web – Lidhjet në një Faqe Web 

Faqe Web Faqe Web (Lidhjet, URL ose Links) Lidhjet janë mënyra e vetme që vizitorët e faqes tuaj arrijnë të gjejnë informacionet që po kërkojnë. Dështoni në prezantimin e mirë të tyre dhe do përfundoni me informacion të pagjetshëm. Në këtë guidë do ju mësoj si ti shfaqni lidhjet në ...

Read More
Digital Marketing

Digital Marketing

Digital Marketing Reklamimi i biznesit online? Ne përfshihemi në produktin ose shërbimin tonë. Aq sa e harrojmë qëllimin kryesor. Që ta sjellim atë më pranë klientëve. Për ta ekspozuar këtë produkt që ne kemi investuar, sa më pranë klientëve. Duhet menduar një strategji e saktë marketingu. Me rritjen aksesit në ...

Read More

Hapat për krijimin e një faqeje interneti

Hapat për krijimin e një faqeje interneti Krijimi i një faqeje interneti pa planifikimin e duhur është sikur të bëni një ndërtesë pa planimetri. Gjërat do të përfundonin në vendin e gabuar, karakteristikat dhe detajet do të devijoheshin. Planifikimi i faqes suaj paraprak do të krijonte një udhëzim të qartë ...

Read More
Strategji SEO, Probleme të zakonshme që hasen në një Strategji SEO. Është një nga fushat më të gjera të marketingut dixhital. Ekspertë të fushës!

Probleme të zakonshme që hasen në një Strategji SEO

Strategji SEO SEO ( Search Engine Optimization ) është një teknikë tej masës e përdorur kohët e fundit dhe është duke luajtur rol kyç në renditjen e faqeve në google. Është padyshim një nga fushat më të gjera të marketingut dixhital. SEO tani është kthyer në një teknike të rëndësishmë ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.