Përdorimi i VPN?

Përdorimi i VPN?

Privatësia tuaj dixhitale!

Nëse doni që të kujdeseni për privatësinë tuaj dixhitale. Gjëja e parë që duhet të bëni është të zgjidhni një provider të besueshëm VPN. Duke qënë se egzistojnë shumë kompani që ofrojnë shërbime VPN. Sigurohuni para së gjithash që ajo të ketë një numër të mjaftueshëm serverash dhe sistemin no-logs të përdorimit (fshirjen dhe mos-ruajtjen e të dhënave të browserit). Express VPN dhe Nord VPN janë disa kompani që nuk ruajnë asnjë të dhënë (logs ose history). Për të gjithë klientët e tyre dhe kanë mbi se 3000 servera në më shumë se 70 vende të ndryshme të botës. Përdorimi i VPN

Në momentin që ju jeni të lidhur me një server VPN, çdo informacion që ju shpërndani në internet kryhet në mënyrë të enkriptuar. Duke bërë që edhe piratët kibernetikë ta kenë jashtëzakonisht të vështirë për t’i dëshifruar. Kjo është tepër e rëndësishme sidomos nëse ju ndodh që të lidheni online nëpërmjet Wi-Fi të hapura në lokale, aeroporte apo hotele të ndryshme. Niveli i sigurisë së këtyre ambjenteve publike është zakonisht i panjohur. Dhe në këtë mënyrë edhe shkalla e ekspozimit ndaj piratëve kibernetik është shumë i lartë. Përdorimi i VPN

NordVPN siguron të dhënat tuaja me enkriptim të niveleve më të larta me teknologji ushtarake kështu që ju mund të navigoni të sigurtë dhe anonim nga hakerat. Reklamuesit dhe palët e tjera të treta sa herë që shfletoni në internet. Ju mund ta instaloni atë deri në 6 pajisje të ndryshme dhe funskionon me të gjithë llojet e browserave.

VPN – Virtual Private Network

Dmth, VPN është një shkurtim për Virtual Private Network, e cila është një metodë e kriptimit të lidhjeve të internetit. VPN në mënyrë efektive ju mbron nga mbikëqyrja, pirateria dhe censura. Dhe gjithashtu u jep përdoruesve anonimitet në internet.

Kriptimi siguron lidhjen e internetit duke i rishkruar të dhënat në mënyrë që informacionet në të. Të bëhen të palexueshëm dhe të papërdorshëm nga persona të paautorizuar. Në të njëjtën kohë, adresa IP e përdoruesit është e fshehur. Në mënyrë që të mos mund të përdoret për të identifikuar personin.

Security

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × five =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.