Faqe Interneti eCommerce për shitje dhe blerje online, dyqani juaj virtual

NE MUND TË NDIHMOJMË NË NDËRTIMIN E DYQANIT TUAJ ONLINE DUKE BËRË TË MUNDUR QË TË JENI SA MË AFËR KLIENTËVE TUAJ NË ÇDO MOMENT

Ne personalizojmë dhe përshtasim me përpikmëri çdo aspekt të dyqanit tuaj virtual me produktet dhe imazhin që ju dëshironi.
Online, ju mund të shisni brenda dhe jashtë Shqipërisë!
Ju mund të përfitoni tani një paketë të plotë me çmim preferencial. Gjatë këtij muaji mund të përfitoni 20 % ulje për çdo paketë.

  • Menaxhimi i produkteve online
  • Menaxhim i shitjeve online
  • Një rrjet të gjërë opsionësh pagimi
  • Shopping i sigurtë

Çfarë është E-Commerce?

E-commerce ose siç dihet ndryshe edhe dyqan online bën të mundur promovimin dhe marketingun e produkteve dhe shërbimeve të institucioneve, kompanive dhe organizatave të të gjitha madhësive në internet.
Falë E-Commerce, me nje buxhet fare të vogel dhe me shifra ekonomike, ju mund të arrini me miliona përdorues të internetit të cilet përbëjnë fuqine blerëse të produkteve ose shërbimeve tuaja. Juve nuk ju mbetet gjë tjeter veçse të menaxhoni jo me shumë mund këtë dyqan virtual gjigand.

Menaxhimi i produkteve online blerje online
Mund të listoni ose të shtoni produkte në dyqanin tuaj sa të dëshironi. Editori i thjeshtë në panelin e kontrollit jua lehteson punën, nuk keni pse të mësoni gjuhë si HTML apo CSS për të shtuar produkte në dyanin tuaj virtual.

Bazament elastik dhe i qendrueshëm në të njëjtën kohe
Nuk ka problem se çfarë produktesh shisni ju, kompjutera, veshje, elektronike, apo edhe produkte jo fizike që shkarkohen në kompjuter, atë dyqan virtual qe ne ju ndertojme është multi-funksional dhe mund ta përdorni për të gjitha kërkesat. Mund të shisni edhe 10 produkte edhe 10.000 produkte. Me bazamentin e tij të qendrueshem menaxhimi i produkteve është fare i lehtë.
Menaxhim i shitjeve online blerje online
Shitjet në dyqanin tuaj mund ti ndiqni në mënyrë momentale. Dhe nga sistemi i dyqanit tuaj virtual mund ti dergoni direkt email klientit ku mund të këtë informacione në lidhje me blerjen e tij.

Menaxhim i faqeve dhe nënfaqeve
Faqet e brëndshme të dyqanit tuaj mund ti përgatisni direkt nga paneli i kontrollit me një editor online i cili nuk kërkon dije në teknologjine e kodimit.

Menaxhim ulje çmimesh blerje online
Mund të menaxhoni uljet e cmimeve në përqindje ose në tarifa fikse. Për një kohë të caktuar ose përgjithmonë në një mënyre shumë të lehtë. Produktet që u është bërë ulje çmimi mund të shfaqen dhe në një kategori te veçantë, vetëm për produktet me ulje çmimi.

Një rrjet të gjërë opsionësh pagimi
Klientët janë te lirë të zgjedhin mënyren e tyre të pagesës me transferte bankare ose kartë krediti. Gjithasht,u mund të paguajnë edhe me mënyren e pagesës më të përdorueshme online, paypal.

Shopping i sigurtë
Nëse do përdorni opsionin me kartë krediti atëherë ju do keni një çertifikatë SSL private. Ku të dhënat e kartes së kreditit të klientit asnjëherë nuk do rregjistrohen në database dhe asnjëherë nuk mund të shihen nga persona të tretë. Çmimi i Çerfifikatës SSL është i përfshirë në paketën fillestare.

Backup online & Menaxhimi i postës
Vetëm me 2 klikime nga paneli i kontrollit mund të ruani një backup (rezervë) të faqes tuaj. Dhe nëse ndodh ndonjë problem me hosting atëhere me 2 klikime të tjera ju ktheni mbrapsht backupin (rezervën) e vjetër. Mund të menaxhoni kostot e postës dhe kargos sipas peshës ose madhësisë së produktit që ju ofroni.

Kontakto tani

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.