Faqe biznesi

Faqe biznesi

Faqe biznesi! Faqja juaj e internetit duhet të plotësojë të njëjtat standarde si konkurrentët tuaj. Një emër domeni të personalizuar Nëse nuk jeni të njohur me termin “domain name”, në thelb do të thotë adresa juaj e internetit, p.sh., “mybusiness.com”. Emrat e domeneve përbëhen nga dy pjesë. Emri i cili ...

Read More
Renditu i pari në Google

Renditu i pari në Google

Renditu i pari në Google!? Google përdor rreth 200+ faktorë të ndryshëm për të renditur një faqe interneti. Është një algoritëm, një formulë shumë komplekse, e cila ndryshon herë pas here. Disa faktorë janë me të rëndësishëm por të tjerët nuk janë dhe aq për me rëndësi që duhet të ...

Read More
Renditja në Google

Renditja në Google

Renditja në Google!? Si të pozicionoheni në Google!? Ju keni hapur një blog të ri për disa javë. Por, pavarësisht përpjekjes që po bëni. Vizitat po e kanë të vështirë të zbrisin nga toka. Ndoshta nuk është pozicionuar mirë në Google dhe si pasojë njerëzit përpiqen ta gjejnë atë. Por ...

Read More
Përdorimi i VPN?

Përdorimi i VPN?

Përdorimi i VPN? Privatësia tuaj dixhitale! Nëse doni që të kujdeseni për privatësinë tuaj dixhitale. Gjëja e parë që duhet të bëni është të zgjidhni një provider të besueshëm VPN. Duke qënë se egzistojnë shumë kompani që ofrojnë shërbime VPN. Sigurohuni para së gjithash që ajo të ketë një numër ...

Read More
Fazat kryesore të SEO

Fazat kryesore të SEO – Optimizimi SEO

Fazat kryesore të SEO – Optimizimi SEO SEO mund të ndahet në dy faza kryesore: On-site SEO:  Çfarë rregulla për të aplikuar në faqen tuaj për ta bërë atë motor kërkimi miqësor. Jane një sërë rregullash qe kane te bejne me rregullimin dhe riparimin e të gjithë sitit kështu që ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.