Gjej punë në internet. Në një moment të caktuar të jetës tonë, jemi përballur me nevojën për të kërkuar një një vend punë.

Cilat janë websitet më të mira për të gjetur një punë në internet

Gjej punë në internet

Të gjithë ne, në një moment të caktuar të jetës tonë, jemi përballur me nevojën për të kërkuar një një vend punë.

Kjo mund të jetë një detyrë e lodhshme për ne nëse nuk dimë si të përfitojmë nga të gjitha opsionet për të gjetur punë ose nëse karakteristikat tona sociale-ekonomike nuk e bëjnë të lehtë për ne qe të kemi një pozicion pune të paguar mirë.
Megjithese, teknologjitë e reja, dhe veçanerisht interneti. Na jep mundësine të kemi një mundësi më të madhe për ta bërë veten sa më të dukshëme si punëtorë të mundshëm me menaxhimin e proceseve të përzgjedhjes së punës për ne.

Mënyrat e reja që aplikohen për kërkimin e punës Gjej punë në internet

Shumë njerëz bien dakord që, në një kohë papunësie të lartë. Mënyra më e mirë për të kërkuar një punë të re është që informacionet tona t’u dërgohen njerëzve të lidhura me kompanitë që na interesojnë.

Për fat të keq, ne duhet tu kushtojmë disa orë të kohës sonë për të lënë Curriculum Vítae në kompani ose për të gjetur ofertat e punës që na interesojnë më shumë.

Një nga strategjitë më të përdorura nga ne ne dekadat e fundit është kërkimi i punës në internet. Falë internetit ne mund të zbulojmë më shpejt se cilat janë vendet e lira të punës që ofrohen dhe cilat janë kërkesat e nevojshme për këto pozicione.

Përveç kësaj, ne mund të kërkojmë edhe punësim larg vendbanimit tonë dhe të dërgojmë një numër të madh aplikimesh në një periudhë të shkurtër kohore. Duket qartë se konkurenca është gjithashtu e lartë. Por shumë prej nesh e kanë gjetur punën përmes internetit. Kështu që funksionon!

Uebsitet më të mira për të gjetur punë Gjej punë në internet

Të ndalemi pak se cilat cilat janë faqet e internetit më shumë të kërkuara me oferta pune të lira në dispozicion. Cilat janë faqet e kërkimit të punës në internet që na japin mundësi të larta për të gjetur punë?

Gjej punë në internet

Nëse je duke kërkuar për një punë në mënyrë aktive, më poshtë kemi listuar 18 faqet e internetit më të mira për të gjetur një punë.

1. Twago

Kjo faqe shërben për gjetjen e vendeve të punës e cila fokusohet në tregun e punës që lidhet me imazhin dhe reklamat, dizajnin dhe krijimin e aplikacioneve. Për shembull, profesionistët në botën e fotografisë, redaktimit të videos dhe dizajnit grafik. Mund ta konsiderojnë atë shumë të dobishme.

2. Eksperti Gjej punë në internet

Ky website në internet është krijuar për të qenë një pikë takimi midis profesionistëve shumë të kualifikuar dhe kompanive që ofrojnë punë të paguara mirë dhe të vështira për t’u arritur.

3. Puna e parë

Kjo faqe në internet ofron punë për njerëzqë synojnë një audiencë të re me pak përvojë. Qofshin ata studentë apo të sapodiplomuar. Një opsion shumë i mirë për ata që fillojnë të praktikohen në një fushë profesionale.

4. TicjobGjej punë në internet

Një punëkërkues i specializuar në fushën e TIK, specifikohet nga ofrimi i vendeve të punës me shumë vlerë të shtuar monetare. Përveç kësaj, këtu përdoruesi është i lirë të vendosë disa filtra dhe parametra të veçantë në mënyrë që një alarm të mbërrijë kur të shfaqet një ofertë që i plotëson këto karakteristika.

5. Tekno-punësimi

Tekno-punësimi është një website për kërkimin e punës e specializuar në profilet e IT dhe telekomunikacionit. Me më shumë se 450,000 profesionistë të regjistruar në IT dhe më shumë se 15,000 kompani që ofrojnë punësim e bën kete site. Një nga faqet e internetit referuese në këtë sektor.

6. Portali i papunë Gjej punë në internet

Është faqja në internet ideale për ata njerëz që janë të papunë pasi përpiqet që ti ndihmojë të papunët për të gjetur një vend të lirë punë. Përveç kësaj ky site na tregon oferta të ndryshme që mund të përshtaten me profilin tonë profesional. Kjo wefaqe ofron këshilla, lajme, kurse dhe artikuj opinionesh. Në mënyrë që të mund të rrisë potencialin tonë kur bëhet fjalë për gjetjen e një vendi pune.

7. Domestika

Nëse i përkushtoheni detyrave krijuese në lidhje me teknologjitë e reja, është mirë të keni një profil në Domestika. Është një website në interneti e plotë dhe intuitive ku shumë kompani inovative rekrutojnë talente të reja. Ku thelbësore në këtë site është, nëse jeni një programues uebi, dizajner, menaxher i komunitetit, analist SEO, ilustrues …

8. Punë studentoreGjej punë në internet

Nëse jeni student/e dhe dëshironi të gjeni një punë ose për ta kombinuar me studimet tuaja. Kjo është faqja e internetit që ju po kërkoni. Punë studen ka oferta pune. Të publikuara nga kompani të ndryshme në mënyrë që të plotësojë nevojat e studentëve për punësim.

9. Turijobs

Turijobs është një portal pune dhe trajnimi e specializuar në profilet profesionale të turizmit dhe mikpritjes. Prandaj, duke vizituar këtë site do të gjeni ofertat më të fundit të punës që lidhen me këtë sektor ose kurset pasuniversitare më të mira që të aftësoheni plotësisht.

10. Laburisit Gjej punë në internet

Labouris.net e krijuar në 1999, është pika e takimit midis kandidatëve dhe kompanive, për të lehtësuar kërkimin e punës. Ajo i përket grupit Schibsted, një grup kryesor në sektorët më të rëndësishme të reklamave të klasifikuara në Spanjë. Midis tyre është, për shembull, autos.net, fotocasa.es.

11. Adecco

Adecco është një kompani e burimeve njerëzore e cila gjendet në Zvicër, me rreth 700,000 punëtorë. Në faqen e tyre të websitit mund të gjeni ofertat më të fundit të punës.
Për më tepër, Adecco ka një i cili quhet Fondacioni Adecco, një organizatë jofitimprurëse e specializuar në grupe që janë më të pafavorizuarat kur bëhet fjalë për gjetjen e punës: personat me aftësi të kufizuara. Që mund të jenë gra ose burra mbi 45 vjeç, gra viktima të dhunës gjinore. Nëna të familjeve të mëdha, dhe atletë dhe ish-atletë.

12. Infoempleo Gjej punë në internet

Infoempleo.com eshte portali i dytë i punës më i vizituar në Spanjë, me më shumë se 900,000 përdorues unikë ne mbarë botën. Përveç që është një portal tradicional i kërkimit të punës Ky website në internet integron tendencat e reja të rrjetit social në tregun e punës në Internet. Infoempleo ka një blog në të cilin postohen këshillat për kërkimin e punës.

13. Infojobs

Të gjithë e dime, kush me shumë e kush më pak që Infojobs Është websiti më i suksesshëm i punësimit në territorin spanjoll.

Kjo faqe e internetit na lejon të gjejmë një punë nga kompjuteri jonë dhe gjithashtu funksionon si një aplikacion mobile. Duke bërë të mundur gjetjen e punës nga pëllëmba e dorës tonë.

Infojobs u krijua në vitin 1998 dhe nga ajo kohë ky website ka ndihmuar shumë njerëz në gjetjen e punës.

Interneti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + thirteen =

Recent Posts

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.