Faqe Interneti me çmime të lira

Faqe Interneti me çmime të lira.

Tani dihet që Interneti është berë mjeti i informimit më pak i kushtueshëm, më i përdorshëm dhe më i shpejtë në mbarë globin. Fenomen ky që kohët e fundit po fiton epërsi totale edhe në vendin tonë.

Ne ofrojmë një aplikim Faqe Interneti me çmime të lira

I cili është i bazuar mbi teknologjinë më të fundit të zhvillimit të faqeve të internetit me angazhimin e programimit PHP/MYSQL, CSS dhe Ajax. Funksionet qe ka ky aplikim janë madhështore. Si: krijim kategorish mbi bazën e ofertave apo mbi bazën e destinacionit; krijim destinacioni; dizajn ofertash apo paketash të ndryshme deri në detajin më të vogël të mundshëm; krijim ofertash “Last Minute”; krijim ofertash të ndryshme, etj!

Ndërkohë ne kemi një produkt të kompletuar në çdo fushë.

Produkt ky që po përdoret fuqishëm në Shqipëri dhe që po tregon sukses në këtë fushë pasi ofron lehtësira të mëdha për agjensitë turistike. E cila, në vend që të merret çdo moment me kujdesin e të qënit prezent në mjedisin online. Mund të kanalizojë burimet e saj njerëzore në drejtime të tjera të çfarëdollojshme në interes të aktivitetit të saj, pasi sistemi i ideuar nga ne punon si një (apo më shumë) agjentë shitjesh.

Është prezente në mënyrë automatike në rrjetet sociale më të frekuentuara.  Faqe Interneti me çmime të lira

(Facebook, Twiiter, Google+) dhe “detyron” motorrin më të madh të kërkimit në internet. Google, ta rendisë lartë e më lart për kërkime të lidhura me turizmin. Të gjitha këto bëhen të mundura pasi mënyra e ndërtimit të ketij sistemi ia lejon dhe ia bën të mundura këto aftësi.

Që të keni më të lehtë të reklamoni biznesin tuaj dhe të dukeni sa më profesional, sygjerohet që të krijoni faqe interneti. Por, që të keni sukses si biznes, ndonjëherë vetëm kjo nuk mjafton!

Webfaqe Interneti Faqe Interneti me çmime të lira

Në fillimet e para të internetit, kompanitë krijonin webfaqe interneti, të cilat shfaqeshin sa më lartë nëpër motorët e kërkimit. Por, pasi u krijuan shumë faqe interneti filloi konkurenca nëpër motorët e kërkimit! Sado që të jetë efektive një faqe interneti, konkurenca do të ulë mundësinë që të shfaqet më lehtë nëpër motorët e kërkimit. Prandaj egziston SEO, akronim i Search Engine Optimization (Optimizimi i motorëve të kërkimit).

Faqe Interneti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × four =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.