Studio Reklamimi - Zhvillimi i Brandit dhe Identitetit

Studio Reklamimi

Studio Reklamimi Çfarë është një studio reklamimi? Një ndër hapat më të rendёsishem nё procesin e menaxhimit strategjik tё marketingut ёshtё formulimi i strategjive, proces i cili ёshtё mjaft i ndikuar nga vendimet subjektive tё pёrcaktuesve tё strategjisё. Kёshtu gjatё hulumtimit tё literatures sё marketingut hasim nё modele, teknika dhe ...

Read More
Faqe për Mobileri - Si mund të arredoni shtëpinë tuaj ashtu siç duhet

Faqe për Mobileri

Faqe për Mobileri Ju duhet një faqe për mobileri? Me një gamë të gjerë të mundësive në tregun e mobiljeve, zgjedhja e mobiljeve të duhura mund të jetë sfiduese. Në këtë udhëzues, do të shqyrtojmë këshilla dhe sugjerime për të bërë zgjedhjen e mobiljeve të përfitueshme dhe stilistike për shtëpinë ...

Read More
Faqe për Real Estate - Përdorimi i teknikave të SEO dhe Design

Faqe për Real Estate

Faqe për Real Estate Faqe për Real Estate nga ekspertët tanë Nëse dëshironi të krijoni një faqe të internetit për Real Estate që të realizohet me profesionalizëm nga ekspertët e agjensisë së marketingut AMS. Ka disa hapa dhe praktika që mund të ndiqni për të siguruar një prezantim të përshtatshëm ...

Read More
Studio Marketingu -Konceptet e zhvillimit të marketingut

Studio Marketingu

Studio Marketingu Me çfarë merret një studio marketingu? Detyrat për një studio marketingu: Marketingu direkt, Marketingu interaktiv, Word of mouth, Dizenjimi i forcës së shitjes, Manaxhimi i forcës së shitjes, Parimet e shitjes personale. Teknologji të reja kanë inkurajuar kompanitë që tëlëvizin nga komunikimi masiv në një komunikim më të ...

Read More
Faqe për Biznes Online - Faqe interneti dhe strategji marketingu

Faqe për Biznes Online

Faqe për Biznes Online Çfarë duhet të keni parasysh kur të ndërtoni një faqe për biznes online? Në planifikimin e faqeve web duhet të kihen parasysh disa pika reference, në mënyrë që të keni rezultatin maksimal në përfundimin e projektit tuaj. Konceptimi i një Faqe për Biznes Online Konceptimi i ...

Read More
Faqe Profesionale - Faqe interneti për shitje online.jpg

Faqe Profesionale

Faqe Profesionale Kur të ndërtoni një faqe profesionale kërkon kujdes dhe njohuri për teknologjitë dhe praktikat më të mira në fushën e zhvillimit të webit. Krijimi i web-faqeve mund të bëhet në disa faza: Plani, Dizajni-projektimi, Kodimi(HTML), Transferimi në internet-upload (FTP), Testimi, Promocioni, Mirëmbatja dhe pasurimi i web-siteit. Secila nga ...

Read More
Marketing për Kompani - Duhet të keni një strategji marketingu

Marketing për Kompani

Marketing për Kompani Marketing për kompani në një treg të ngarkuar me konkurrencë. Është e rëndësishme për një kompani të ketë një strategji të fuqishme të marketingut për të rritur njohjen e markës dhe për të shtuar shitjet. Në këtë artikull, do të shqyrtojmë gjashtë strategji të provuara dhe të ...

Read More
Sistem Shitjesh - Shitje online të produkteve ose shërbimeve.jpg

Sistem Shitjesh

Sistem Shitjesh Një sistem shitjesh online është një platformë që lejon bizneset të shesin produkte ose shërbime përmes internetit. Një sistem shitjesh është procesi nëpër të cilin kalon një klient, që nga faza e kërkimit, derisa ai të bëhet një klient i pranuar. Mund të konsiderohet si sinonim për procesin ...

Read More
SEO qëndron për optimizimin e motorëve të kërkimit

SEO

SEO SEO qëndron për optimizimin e motorëve të kërkimit. Praktikuesit e SEO optimizojnë faqet e internetit dhe përmbajtjen për qëllime të renditjes më të lartë në motorët e kërkimit, si Google. SEO është një grup praktikash të dizajnuara për të përmirësuar pamjen, pozicionimin dhe dobinë e llojeve të shumta të ...

Read More
SEO WebDesign - Metoda të marketingut SEO në web dizajn

SEO WebDesign

SEO WebDesign Procesi SEO WebDesign është një praktikë e optimizimit të webit tuaj në mënyrë që të rrisë audiencën dhe t’i konvertojë ata në blerës. SEO WebDesign kombinon dizenjimin e websites tuaj me optimizimin e motorit të kërkimit. Metodat e marketingut SEO WebDesign SEO-Search engine optimization SEO është një disiplinë ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.