Trajnime marketingu

Trajnime marketingu

Nëse doni të nisni trajnime marketingu do t’ju orientojmë në disa trajnime falas. Ku do të mundeni të mësoni mbi marketingun dhe çfarë ju duhet të dini.

Trajnime marketingu nga Google për bazat e marketingut dixhital 

Dëshironi të mësoni bazat e marketingut dixhital? Kursi 40-orësh i Google mbulon se si të planifikoni strategjinë tuaj në internet, reklamat e Google dhe të trajtoni gjithashtu disa pjesë të mediave sociale. Është kursi i përsosur nëse sapo po filloni në industri pasi njihet nga një numër i madh punëdhënësish. Plus, është një mënyrë e shkëlqyer për të përmirësuar njohuritë tuaja! Trajnime marketingu

Kurs trajnimi për marketingun Ecommerce nga Akademia Hubspot

Nëse dëshironi të mësoni gjithçka rreth strategjive të tregtisë elektronike në mënyrë që të mund të tërhiqni, angazhoni dhe kënaqni klientët, ky kurs mund të jetë për ju. Ai synon tregtarët e tregtisë elektronike dhe ata që janë të interesuar në marketingun inbound, ai përfshin mbi 4 mësime dhe 3 quize. Vendosni objektiva për biznesin tuaj dhe ngrini njohuritë tuaja për strategjitë e marketingut të tregtisë elektronike.

Certifikimi i Google Analytics nga Google Trajnime marketingu

Nëse jeni tregtar, do të keni dëgjuar për Google Analytics. Përdoret kryesisht për ndjekjen e normave të konvertimit dhe trafikut të fushatës. Është një platformë thelbësore për të mësuar si një tregtar i ri. Nga Google Analytics për fillestarët tek bazat e menaxherit të etiketave Google, ka një shumëllojshmëri kursesh për të provuar.

Si të ndërtoni strategjinë tuaj të marketingut në mediat sociale nga Udemy

Një strategji e suksesshme e mediave sociale është çelësi për rritje, por ku të filloni? Bashkohuni me ekspertin e mediave sociale Ethan ndërsa ai ju mëson se si duket një strategji efektive, si mund ta ndërtoni një të tillë dhe pse është e rëndësishme kjo. Ne e dimë që mediat sociale janë të paparashikueshme. Kështu që kjo mbulon se si të vendosni qëllime të arritshme dhe pse mund të dëshironi t’i rregulloni këto me kalimin e kohës. Trajnime marketingu

Si të krijoni një fushatë në media sociale nga Future Learn

Dëshironi të dini se si të planifikoni dhe nisni fushata të suksesshme të marketingut në mediat sociale? Ky kurs Future Learn, në bashkëpunim me Institutin e Kodimit dhe Universitetin e Leeds, do t’ju ndihmojë të zbuloni komponentë të ndryshëm të një fushate të mediave sociale dhe si të matni suksesin tuaj. Gjithashtu, ai eksploron marketingun e mediave sociale me pagesë dhe organik. Ju mund ta bëni atë me ritmin tuaj!

Kurse të projektit të Facebook nga Meta Trajnime marketingu

Të gjithë e njohin Facebook-un, kështu që pse të mos bëheni një profesionist i certifikuar nga Meta? Ekzistojnë një sërë provimesh Blueprint për t’u veçuar nga tregtarët e tjerë dixhitalë. Kjo duke përfshirë kursin Digital Marketing Associate. Të gjitha kurset janë falas, me një tarifë prej rreth 150 dollarë për certifikimin. Por, ia vlen të certifikohesh nga një prej kompanive më të mëdha në botë!

Kursi i bazave të SEO nga Moz

Mësoni bazat e Optimizimit të Motorit të Kërkimit me kursin Bazat e Moz SEO, i cili përfshin orë të tëra video për t’u shijuar. Zbuloni në gjashtë komponentët thelbësorë të SEO, duke përfshirë ndërtimin e lidhjeve, strategjinë e SEO dhe kërkimin e fjalëve kyçe. Kjo është e përkryer për një gamë të gjerë njerëzish, pasi ne mendojmë se është një nga kurset më të mira të marketingut. Trajnime marketingu

Udhëzues hap pas hapi i bërë SEO i thjeshtë nga Neil Patel

SEO është komplekse edhe për ata në industrinë dixhitale që specializohen në të. Neil Patel është një tregtar kryesor dixhital në botën e YouTube, i cili ka shkruar këshillat dhe truket e tij për SEO në këtë udhëzues. Ndërsa nuk është një kurs, udhëzuesi i tij është i shkëlqyeshëm për këdo që kërkon udhëzime. Edhe nëse kjo nuk tingëllon si gjëja juaj, faqja e internetit e Neil ka shumë përmbajtje tërheqëse dhe interesante marketingu për t’u parë.

Kursi SEO për fillestarët nga Yoast

SEO është një pjesë kritike e çdo strategjie të marketingut dixhital. Nëse nuk e keni menduar kurrë të hyni në të, duhet të ndiqni këtë kurs Yoast. Yoast është gjithashtu një shtojcë e WordPress, kështu që nëse webfaqja juaj (ose blogu) përdor WordPress, do të njiheni me praktikat më të mira për SEO të mirë. Merrni këtë kurs për të kuptuar më tej se si funksionon Google dhe praktikat më të mira për SEO. Trajnime marketingu

Trajnime marketingu ofruar nga AMS

AMS ofron trajnime të specializuara në fushën e marketingut, të cilat janë të përshtatshme për bizneset dhe profesionistët që dëshirojnë të zgjerojnë njohuritë e tyre në marketingun online dhe strategjitë e tij.

Këtu janë disa trajnime të mundshme të marketingut online që AMS mund të ofrojë në mënyrë profesionale:

  1. Analiza e tregut dhe konsumatorëve. Përfshinë studimin e tregut, segmentimin e tregut, identifikimin e grupmoshave dhe preferencave të konsumatorëve, dhe analizimin e konkurrencës.
  2. Planifikimi i strategjisë së marketingut. Përfshinë përcaktimin e qëllimeve të marketingut, identifikimin e segmenteve të tregut të synuar. Zgjedhjen e segmenteve të synuara, dhe planifikimin e strategjive dhe takikave për të arritur këto qëllime.
  3. Promocioni dhe komunikimi i marketingut. Përfshinë studimin e ndikimit të promocionit, publicitetit, reklamave, marketingut në internet dhe marketingut të përmbajtjes në tërheqjen dhe mbajtjen e klientëve. Trajnime marketingu
  4. Menaxhimi i markës. Përfshinë planifikimin, zhvillimin, dhe menaxhimin e imazhit dhe identitetit të markës, si dhe ndërtimin dhe ruajtjen e besueshmërisë së markës.
  5. Kanale dhe distribucion. Përfshinë studimin e strategjive të distribucionit dhe zgjedhjen e kanaleve të përshtatshme për të shpërndarë produktet ose shërbimet në treg.
  6. Analiza dhe monitorimi i performancës së marketingut. Përfshinë përdorimin e metrikave të marketingut për të vlerësuar efektivitetin e fushatave të marketingut dhe për të përcaktuar rregullime të nevojshme.
  7. Marketingu digital. Përfshinë strategjitë dhe taktikat për marketingun në internet, përdorimin e platformave sociale, SEO (Optimizimi për motorët e kërkimit), marketingun me email, dhe analizat e performancës online.

Online MarketingStrategji marketingu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − four =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.