Fazat kryesore të SEO

Fazat kryesore të SEO – Optimizimi SEO

SEO mund të ndahet në dy faza kryesore:

On-site SEO: 

Çfarë rregulla për të aplikuar në faqen tuaj për ta bërë atë motor kërkimi miqësor. Jane një sërë rregullash qe kane te bejne me rregullimin dhe riparimin e të gjithë sitit kështu që të bëhet sa më “SEO friendly”.

dhe

Off-site SEO: 

Si të promovoni faqen apo blogun tuaj në mënyrë që të renditet më mirë në rezultatet e kërkimit.

1. On-site SEO:

Onsite SEO është mjaft i drejtpërdrejtë. Pasi të keni identifikuar fjalë kyçe më relevante për secilën faqe të faqes tuaj dhe vëllimi i kërkimit kundrejt konkurrencës / vështirësisë. Është koha që të filloni të krijoni përmbajtjen tuaj rreth këtyre fjalëve. Fazat kryesore të SEO

Ju duhet të siguroheni që jeni duke përdorur fjalë kyçe në mënyrë të përshtatshme gjatë gjithë kopjes në faqen tuaj te internetit. Është gjithashtu e rëndësishme të përdorësh ato fjalë kyçe në titujt dhe titujt në secilën prej këtyre faqeve. Mos harroni të përdorni fjalët e tua të synuara në meta tags, përshkrimet e meta, etiketat e imazhit dhe URL-të aktuale për ato faqe.

Një mënyrë për të përmirësuar SEO-n është të shtoni më shumë faqe në website-n tuaj. Ketu nevojitet krijimi i nje blog-u. Çdo herë që publikon një postim të ri të blogut. Ti i jep faqen tënde një faqe të re të indeksueshme dhe të kërkueshme. Fazat kryesore të SEO

2. Off-site SEO: Fazat kryesore të SEO

Off-site SEO njihet përgjithësisht si “link building”.

Cfarë është link building ose Backlinks?

Link Building është procesi i lidhjes (linkimit) se faqes tuaj me faqe te tjera te jashtme. Të ndërtosh linqe është një nga taktikat më të përdorura në optimizimin për motorrët kërkimit (SEO. Ppasi linqet e jashtme janë nje sinjal që i shërbejnë Google për të vlerësuar rëndësinë e faqes tuaj. Për këtë arsye, faqet që kanë nje numer të lartë backlinks kanë tendencën të listohen më lart në rezultatet e kërkimit. Fazat kryesore të SEO 

Ndërtimi i këtyre linqeve në mënyrë natyrale është një proces i vështire që kërkon shumë kohë pasi jo të gjithë linqet mund të krijohen njësoj. Një link nga një faqe me reputacion të lartë si p.sh nga New York Times ka një ndikim me të madh në SERP. Krahasur me një link nga një faqe e sapo ndërtuar.

SEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + 19 =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.