CRM

CRM (Menaxhimi i marrëdhënieve me konsumatorët)

CRM (Menaxhimi i marrëdhënieve me konsumatorët)! Menaxhimi i marrëdhënieve me konsumatorët (CRM) ka ekzistuar që kur njerëzit kanë filluar të shesin gjëra.  Dyqanxhiu i parë cili u ndal për të biseduar me klientët e tij, i cili i njihte ata me emër dhe që ndoshta u dha atyre një “dhuratë” ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.