Mrekullia E Fokusit

Mrekullia E Fokusit, KA NJË PËRBËRËS TË FSHEHTË TË SUKSESIT.

ALBERT AJNSHTAJNI E PËRSHKRUAN ATË NË KËTË MËNYRË: “VETËM AI QË I KUSHTOHET NJË KAUZE ME GJITHË FORCËN DHE SHPIRTIN E TIJ MUND TË JETË NJË MJESHTËR I VËRTETË.

Për këtë arsye zotërimi kërkon të gjithë personin. ” Ky përbërës i fshehtë i suksesit është i shumëanshëm dhe sfidues për t’i dhënë fjalët.because, so, due to,

Mund ta quash “fokus”, aftësinë për t’u përqendruar ose të kesh një obsesion të gjithanshëm. Mendoni për këtë “eliksir të fshehtë” për sukses ndërsa shikoni në konceptin se “është më mirë të krijoni një kryevepër sesa 100 piktura mesatare”.

Mendoni për këtë për një moment. A ka kuptim për ju? Një mënyrë tjetër për të artikuluar këtë “salcë të fshehtë” për sukses është të kuptoni aksiomën:

“NJË PERSON ME NJË ANGAZHIM MUND TË BËJË MË SHUMË SE 1000 NJERËZ ME INTERES.”

Mrekullia E FokusitKur bëni një angazhim të vërtetë, kur keni një obsesion të mrekullueshëm, kur vendosni tërë forcën dhe shpirtin tuaj në diçka, përqendroheni në një kundërshtim të vetëm.because, so, due to,

Ju po përqendroni përpjekjet tuaja në një objektiv të caktuar. Përqendrimi do të thotë të mos përhapni përpjekjet tuaja. Nuk ka hollim të vëmendjes tuaj.

Të GJITHA qëllimi juaj, energjia juaj, dridhjet dhe frekuencat tuaja janë Të mbajtura në një “pikë” në kohë dhe hapësirë, një objektiv specifik.because, so, due to,

E gjithë vëmendja juaj nuk tërhiqet kurrë derisa “puna” të përfundojë, derisa të realizohet misioni, derisa të arrini qëllimin tuaj. Mrekullia E Fokusit

Kur jeni me të vërtetë të përqendruar, nuk vini re as shpërqendrime të ndritshme që vijnë në pikëpamjen tuaj. Ju nuk tërhiqeni dhe as nuk jeni në dijeni të mundësive të reja. Dhem Ju jeni të përqendruar. Ju jeni duke u përqëndruar. Patjetër, Ju jeni të fiksuar pas arritjes së “qëllimit” tuaj, pasionit tuaj, asaj gjëje që doni dhe dëshironi më shumë sesa vetë jeta: Arritja e ëndrrës suaj.because, so, due to,

ANDERS ERICSSON NGA UNIVERSITETI SHTETËROR I FLORIDA SIGUROI PROVA TË HULUMTUARA QË NJË PERSON DUHET TË FUSË 2.45 ORË NË DITË PËR 10 VJET PARA SE SHENJA E PARË E GJENIUT TË SHFAQEJ NË PERFORMANCËN E TIJ.

Kjo është sasia minimale e kohës që kërkoi hulumtimi.Mrekullia E Fokusit

Prandaj, mega njerëz të suksesshëm dhe gjenitë vendosin sasi të mëdha përpjekjesh të përqendruara dhe të fokusuara për të arritur qëllimin e tyre, në mënyrë të vazhdueshme, për një periudhë të gjatë kohore.

Kjo është vërtet aty ku goma takon rrugën. Ky është ndryshimi i madh midis atyre që arrijnë sukses të madh dhe atyre që nuk arrijnë. Këta njerëz “Mega të Suksesshëm” dhe “gjenitë” janë të përqendruar dhe të fiksuar pas arritjes së një “ëndrre” të vetme.

Kështu që aksioma: Bëni gjërat e duhura mjaft gjatë, në mënyrë të vazhdueshme. Shumica e njerëzve nuk mund të përqendrohen, kështu që ata kurrë nuk do të arrijnë “mega sukses“.

Shumica e njerëzve shpërqendrohen lehtësisht nga pajisjet digjitale, projektet e reja të mundshme dhe “mundësitë më të mira”. Ata kanë shumë pranga në zjarr. Ata mendojnë se nëse hedhin sende të mjaftueshme kundër murit, diçka është e detyruar të ngjitet. Ju nuk mund të hipni 2 kuaj në vijën e finishit.because, so, due to,

Mungesa e fokusit është vdekja e krijimtarisë dhe prodhimit.

Mungesa e përqendrimit krijon një mendim të paqartë dhe të hutuar. Kërkojuni njerëzve udhëzime dhe do të zbuloni se ato janë pothuajse gjithmonë shumë të paqarta, sepse mendimi i shumicës së njerëzve është i paqartë.

Shumica e njerëzve nuk mund të tregojnë një histori në rend, ata janë “në të gjithë vendin”, dhe kanë shumë jo sekretues (gjëra që nuk janë në sekuencë ose devijime që nuk kanë asnjë lidhje me tregimin).because, so, due to,

Mungesa e përqendrimit bën që njerëzit të hutohen, dhe kështu të bëjnë gjëra konfuze.Mrekullia E Fokusit

Pra, mungesa e përqendrimit shkakton zhgënjim dhe i bën njerëzit të “ndalojnë” të bëjnë gjërat e kërkuara për të arritur qëllimin. Mungesa e përqendrimit shpjegon aksiomën: Shumica e njerëzve ngatërrojnë aktivitetin me arritjen.because, so, due to,

Thomas Edison, një nga shpikësit më të mëdhenj të të gjitha kohërave tha atë në këtë mënyrë: “Ju bëni diçka gjatë gjithë ditës, apo jo? Të gjithë bëjnë Nëse ngriheni në orën 7 të mëngjesit dhe shkoni në shtrat në ora 11:00, keni vendosur 16 orë të mira.

Është e sigurt me shumicën e burrave që ata kanë bërë diçka gjatë gjithë kësaj kohe.

E vërteta është se ata e kalojnë kohën e tyre për shumë gjëra të mëdha, dhe unë e kaloj tërë kohën time të përqendruar në një gjë. Nëse ata e merrnin kohën në fjalë dhe e zbatonin atë në një drejtim, në një objektiv, ata do të kishin sukses.

” Zonja dhe zotërinj, që i thotë të gjitha. LEXONI FJALT E EDISONIT PËRSËRI, dhe PËRSËRI, DHE PËRSËRI. Kaloni 16 orë në ditë duke punuar në një gjë.Mrekullia E Fokusit

JO hutime Pa ndërprerje. Përqendrimi i plotë. Obsession. FOCUS total. Kush e bën këtë? e Bëri Edison. Ford E bëri. Bëri Carnegie, e Bëri Steven Jobs. because, so, due to,

Une Të tjerët që unë njoh. Sidoqoftë shumica nuk e bëjnë. 

Aty miqtë e mi, është ndryshimi. Mendoni për këtë.

Të jesh i aftë të përqendrohesh në një gjë për një periudhë të gjatë kohore është një tipar i të gjithë njerëzve të suksesshëm në çdo fushë të përpjekjes. Mrekullia E Fokusit

Siç tha Edison, shumica e njerëzve e mbajnë veten të zënë me punë, por ata nuk janë të përqendruar në një objektiv, ata kanë shpërndarë vëmendjen dhe energjinë e tyre. Ju mund të mësoni se si të përqendroheni si “zotërinj”. Ju keni potencialin. Ti mund ta besh. Thjesht gjeni dikë që përqendrohet dhe mësoni prej tyre “si”. Ajo merr një praktikë të qëndrueshme.because, so, due to,

Nëse thjesht nuk mund të përqendroheni si kjo ose nuk mund të vendosni, atëherë lidhuni me dikë që mundet.

Punoni për dikë që mundet.

Jini pjesë e një ekipi ku “DrejtuesiMënyra më profesionale për të krijuar faqe interneti

është dikush që mundet. Aplikoni këtë sekret, madje vetëm pak më shumë sesa tani, dhe do të shihni rezultate të mrekullueshme.

Shume dashuri,

KT

Stil/Jetesë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + five =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.