Hyrje në WEB

Hyrje në WEB

Hyrje në WEB Konceptet për Hyrje në WEB Interneti është rrjeti më i madh që ka mbuluar botën elektronike, me lidhjen e shumë rrjeteve kompjuterike me njëri-tjetrin. Ky u quajt World Wide Web dhe u vendos protokolli “www”. Çfarë është WEB (World Wide Web) Kurse WEB mori emrin shkurt nga ...

Read More
Server i Dedikuar

Server i Dedikuar

Server i Dedikuar Çfarë është Serveri i Dedikuar!? Nëse synoni që faqja juaj të arrijë mijëra klikime në ditë. Atëherë duhet me patjetër të gjeni një server të dedikuar ose VPS. Keni vetëm 2 disa sekonda kohë për të mbani në faqen tuaj të paktën gjysmën e vizitorëve, përpara se ata ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.