Çfarë është domain-i

Çfarë është domain-i

 Çfarë është domain-i Domain apo Domain Name përdoren në web faqe, ku ky emër zëvendëson iIP adresën e hostit / web faqes. Qe do te thote se domain name eshte nje lloje mbulese e ip adreses e cila perdoret per hapjen e web faqes, apo nderlidhjes mes hostit dhe klientit. ...

Read More
Disa prapashtesa Domain-i

Disa prapashtesa Domain-i

Disa prapashtesa Domain-i Ka rreth 1000 prapashtesa të disponueshme për domain-e. Dhe këtu nuk llogariten domain-et e shteteve si .al për Shqipërinë. Shumica e njerëzve e kanë të vështirë të mbajnë mend më tepër se 7 prapashtesa të ndryshme. Zgjedhja e emrit të domain-it me prapashtesën e duhur është e ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.