Internet Marketing

Internet Marketing

Internet Marketing!? SE (Search Engine) SEM (Search Engine Marketing ) SEO(Search Engine Optimization) Çfarë është një motor kërkimi? Një Motor Kërkimi mund të quhet një aplikacion web i cili përdoret për të kërkuar të dhëna në world wide web, motorrët e kërkimimit e bazojnë kërkimin në disa fjalë kyçe. Internet ...

Read More
E-mail marketing

E-mail marketing

E-mail marketing!? Të gjithëve na ka ndodhur që në inbox të postës tonë elektronike të kenë mbërritur mesazhe publicitare të prezantuara nga kompani të ndryshme. Ato vijnë në postën tuaj si një mesazh inbox dhe kur klikoni në të shikoni një ofertë për një produkt ose shërbim të caktuar. Kjo ...

Read More
marketing online

Marketing

Marketing Çfarë është Marketingu online!? Marketing! Marketingu online është si një çadër për të gjitha ofertat e juaja të marketingut online. Bizneset pavarësisht dimensionit të tyre sot në botë shfrytëzojnë kanalet më të njohura siç është makina virtuale kërkuese Google. Mediat sociale, e-mailat apo postat elektronike dhe webfaqet e tyre ...

Read More
Marketingu i përmbajtjes

Marketingu i përmbajtjes

Marketingu i përmbajtjes Content Marketing (20%) / Shpërndarja e Përmbajtjes (80%) Marketingu i përmbajtjes është një teknikë marketingu që ka për qëllim t’i drejtohet grupit të synuar me përmbajtje informuese. Dhe, këshilluese dhe argëtuese në mënyrë që t’i bindë ata për kompaninë e tyre dhe gamën e tyre të shërbimeve ...

Read More
Mirëmbajtje dhe optimizim

Mirëmbajtje dhe optimizim i faqes së internetit?

Mirëmbajtje dhe optimizim i faqes së internetit? Pse ju nevojitet mirëmbajtja e faqes së internetit?  Interneti është padyshim vazhdimisht në ndryshim dinamik dhe i pandalshëm, dhe në mënyrë që faqja juaj e internetit të vazhdojë të përshtatet tamam siç duhet me çdo shfletues, me programet inovative dhe të jetë me ...

Read More
Pse duhet një webfaqe

Pse duhet një webfaqe – Arsye të fuqishme

Pse duhet një webfaqe – Arsye të fuqishme Arsye të fuqishme për reklamimin e biznesit tuaj në internet Çdo organizatë, e cila nuk ka një strategji që e shfrytëzon internetin për reklamim me shumë mudnësi do të jetë duke bërë një gabim galopant. Ekzistojnë shumë arsye që e mbështesin këtë ...

Read More
Përdor Google Map

Përdor Google Map

Përdor Google Map Pse duhet të përdor Google Map-in? Mjetet për përcaktimin e gjendjes së trafikut apo situatës së një lokaliteti të caktuar janë gjithnjë e më të ndryshme. Në këtë aspekt, ka më shumë se një alternativë, por ka edhe një të veçantë që dallohet nga të tjerat; Hartat e ...

Read More
Digital Marketing

Digital Marketing

Digital Marketing Reklamimi i biznesit online? Ne përfshihemi në produktin ose shërbimin tonë. Aq sa e harrojmë qëllimin kryesor. Që ta sjellim atë më pranë klientëve. Për ta ekspozuar këtë produkt që ne kemi investuar, sa më pranë klientëve. Duhet menduar një strategji e saktë marketingu. Me rritjen aksesit në ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.