Mirëmbajtje dhe optimizim

Mirëmbajtje dhe optimizim i faqes së internetit?

Pse ju nevojitet mirëmbajtja e faqes së internetit? 

Interneti është padyshim vazhdimisht në ndryshim dinamik dhe i pandalshëm, dhe në mënyrë që faqja juaj e internetit të vazhdojë të përshtatet tamam siç duhet me çdo shfletues, me programet inovative dhe të jetë me padiskutim i sigurt nga sulmet e keqdashësve, ateherë scriptet duhet të azhurnohen rregullisht me saktësi profesionale.

Është ecenciale për faqen tuaj që të realizohet procesi i kujdesit të vazhdueshëm: Mirëmbajtje dhe optimizim

  • Për të shmangur rreziqet e internetit dhe për të zvogëluar risqet e sigurisë që kanosen.
  • Për të siguruar që faqja juaj punon siç duhet në shfletues të ndryshëm,  si Internet Explorer, Firefox, Safari dhe Chrome.
  • Sepse motorrët e kërkimit vlerësojnë më shumë materialet e reja.
  • Për shkak se lidhjet dhe faqet e dëmtuara ndikojnë tmerrësisht shumë në renditjen tuaj në motorrët e  kërkimit. Mirëmbajtje dhe optimizim

Ne mund ta realizojmë azhornimin total të faqes tuaj sa herë ju duhet ose mund ta përditësojmë sipas frekuencave të ndryshme. Nëse faqja juaj kërkon një përditësim të rastit apo ndryshime të vazhdueshme javore. Ne kemi një zgjidhje për të mbajtur faqen tuaj të apdetuar dhe të saktë me përmbajtje të freskëta. Paketat tona të mirëmbajtjes janë 3. Kemi paketën standarte, atë profesionale dhe të avancuar. Mirëmbajtje dhe optimizim

Ju kërkojmë që të na jepni mundësinë t’ju asistojmë për të rinovuar programet tuaja. Të bëjmë ndryshime në përmbajtjen e faqes tuaj. Të menaxhojmë dyqanin tuaj online. Shkurtimisht dhe saktësisht na jepni mundësinë t’ju asistojmë në atë që jemi të aftë të bëjmë. Mirëmbajtje dhe optimizim

Shërbimi i mirëmbajtjes së faqeve të internetit është i thjeshtë për t’u përfituar. Pasi të keni bërë pagesën do të merrni automatikisht një email me detajet, i cili do të specifikojë detajet në lidhje me ndryshimet që kërkoni të realizoni dhe ne do ju ndihmojmë menjëherë duke sistemuar detajet e reja brenda një  kohe shumë të shkurtër që mund të variojë nga 1 ditë pune deri në 3 ditë të tilla. Mirëmbajtje dhe optimizim

Në rastet kur kërkohet një ndërhyrje më thelbësore në bashkëpunim me ju. Ne caktojmë afatin e përfundimit. Në fund ju do merni një email me përshkrimin e punës. Ndryshimet e bëra në mënyrë që ju ti shikoni dhe ti testoni paraprakisht.

Mirëmbajtje dhe suport

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nine + eight =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.