Faqe Web Krijim Profesional

Faqe Web Krijim Profesional

Faqe Web Krijim Profesional

Webfaqe (Website) është një koleksion dokumentesh që ne e njohim me titullin Webpage (Webfaqe). Ose vetëm faqe të cilat përmbajnë dokumente të ndryshme, fotografi, tekste si dhe lloj lloj animacionesh. Faqja kryesore në një Website quhet Homepage, ndoshta ju ka rastisur që në websajtet shqiptare titullohet me emrin Ballina, Faqja Kryesore etj. Ndërsa faqet tjera përveç Homepages quhen subpages apo në shqip nënfaqe. Të gjitha faqet dhe nënfaqet në një website janë të lidhura ndërmjet tyre përmes lidhjeve të quajtura HYPERLINKS. Pasi që klikojmë mbi një hyperlink ai do na dërgojë në një faqe tjetër të websajtit.  Faqe Web KrijimÇfarë është një Webfaqe

Si janë të krijuara Webfaqet?

Websajtet janë të krijuara me një gjuhë të posaçme të internetit që quhet HTLM ( HyperText Markup Language). Html ju tregon Browserve-Shfletuesëve ( Shfletuesit janë programe të posaçme që mundësojnë kërkimin e dokumenteve të ndryshme në Internet si p.sh. Internet Explorer, Google Chrome, Firefox Mozilla, Opera, Safari etj.) se çfarë informacioni të shfaqin dhe se si të duket ai.

Ku ruhen Webfaqet? Faqe Web Krijim

Websites apo Webfaqet janë të ruajtura në Server i cili është një rrjet kompjuterësh i dizajnuar që të ruaj websajtin tuaj. Hapsira në një Web Server blihet dhe mirëmbahet nga persona të caktuar kompetentë. Tek ne ju mund të bleni Hapësirë për Websajtin tuaj, Emrin e Websajtit Tuaj. Mirëmbajtjen e tij dhe shumë e shumë gjëra të tjera. Hostimi në një server ju siguron që websajti juaj është bërë publik dhe njerëzit e tjerë apo klientët mund ta shohin dhe të marrin informacionet e nevojshme pa lëvizur nga shtëpia. Çfarë është një Webfaqe

Si të krijojmë një dyqan online?  Faqe Web Krijim

Në ditët e sotme shitja online është menyra më e mirë për të fuqizuar biznesin tuaj dhe për të qenë përpara konkurentëve. Me një dyqan online ju mund të krijoni klientë jo vetëm në rrugën dhe qytetin ku dyqani juaj fizik ndodhet por edhe më gjerë. Ne ju ofrojme faqe interneti të cilat bëjnë të mundur krijimin e një dyqani online.

Bli tani një nga paketat që ne ofrojmë!

Faqe Interneti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seven + 6 =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.