Çfarë është një Webfaqe

Çfarë është një Webfaqe

Çfarë është një Webfaqe!? Webfaqe (Website) është një koleksion dokumentesh që ne e njohim me titullin Webpage (Webfaqe). Ose vetëm faqe të cilat përmbajnë dokumente të ndryshme, fotografi, tekste si dhe lloj lloj animacionesh. Faqja kryesore në një Website quhet Homepage, ndoshta ju ka rastisur që në websajtet shqiptare titullohet ...

Read More

Recent Posts

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.