Social Media në Shqipëri

Social

Social Media në Shqipëri Peizazhi Social media shqiptar është i pasur dhe i larmishëm. Pas rënies së komunizmit dhe vendosjes së sistemit pluralist demokratik, në vend u hapën një numër i madh gazetash, kanalesh televizive dhe radiosh private. Aktualisht vetëm Radio-Televizioni Publik (RTSH) dhe Agjensia Telegrafike e Lajmeve (ATSH) janë ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.