Rrjetet Sociale

Rrjetet Sociale

Rrjetet Sociale Rrjetet sociale janë: Website-t dhe aplikacionet që ju japin mundësi përdoresve të krijojnë dhe ndajnë përmbajtje të ndryshme ose të bëhen pjesë e një komuniteti. Por si nisën rrjetet sociale? Si fillim ishte Web1.0 duke u pasuar më pas me Web2.0 dhe Web3.0. Por secila prej tyre ka ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.