Si të krijojmë një faqe interneti lehtësisht

Si të krijojmë një faqe interneti lehtësisht

Si të krijojmë një faqe interneti lehtësisht Si të krijojmë një faqe interneti në mënyrë krejt të thjeshte. E para mundësi dhe më thjeshta është ajo ku mund të përdorim pitaforma të pergaditura në internet. Si funksionojnë faqet me piataforma të pergaditura. Këto tip faqesh krijohen thjesht duke u rregjistruar ...

Read More