Si të krijojmë një faqe interneti lehtësisht

Si të krijojmë një faqe interneti sa më lehtësisht

Si të krijojmë një faqe interneti në mënyrë krejt të thjeshte. E para mundësi dhe më thjeshta është ajo ku mund të përdorim pitaforma të pergaditura në internet. Si funksionojnë faqet me piataforma të pergaditura. Këto tip faqesh krijohen thjesht duke u rregjistruar me anë të emailit ose ndërmjet një socialit falas ose me pagesë, pas regjistrimit keni mundësin të hyni ne panelin e administrimit ku mund të zgjedhni temen e përshtatshme për sitin tuaj, e gjithë puna është të ndërrojmë fotografitë dhe tekstin e gatshëm që janë të përgaditura në atë tip faqeje.

Mënyra më profesionale për të krijuar faqe interneti pa përdorur gjuhët e programimit.

Kjo është mënyra më profesionle për të krijuar web faqe pa njohur gjuhët e programimit në HTML, PHP, ASP, apo gjuhe tjera. Mos u frikësoni edhe kjo është shumë e thjeshtë, madje shumica e faqeve internetit tashmë po integrohet kësaj rruge. Krijojmë një faqe interneti 

Profesionista të kësaj fushe kan krijuar programe falas pra open source që quhen CMS. Si funksionojne këto programe të mrekullueshme? Edhe këtu kemi dy mënyra njëra pak më vështirë dhe tjetra krejtësisht e thjeshtë. Sapo ishin krijuar u përdoreshin mënyra më të vështira, që mund ta përdorni akoma por nuk është e keshillueshme, Shkoni tek faqja ku ju adresojnë linqet shkarkoni programin pastaj e ngarkoni në host , bëni konfigurimin duke krijuar database sepse është e domosdoshme. Ndërsa mënyra më e thjeshtë është të shkoni tek hosti dhe më një klikim instalohet CMS që ju dëshironi dhe automatikisht krijohet dhe database.

Cms janë vërtet të pafundme, por më të përdorurit në botë janë si mëposhtë, (dhe janë falas):Krijojmë një faqe interneti

  • -Blogger;
  • -WordPress;
  • -Joomla;
  • -Drupal;
  • -Magento!

Çfarë mund të bëjë WordPress? Krijojmë një faqe interneti
WordPress është një platformë e shkëlqyer për shumëllojshmëri faqesh.

Patjetër që ju mund të gjeni opsione pa fund duke u trajnuar pak në këtë fushë.

Këtu janë vetëm disa shembuj të llojeve të faqeve të internetit që mund të ndërtoni me WordPress:

  • Blog
  • E-commerce
  • Biznes
  • Portfolio
  • Forum etj.

Faqe Interneti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fifteen − thirteen =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.