Mënyra më profesionale për të krijuar faqe interneti, Krijo faqe online

Krijo faqe online – Mënyra më profesionale për të krijuar faqe interneti

Krijo faqe online Mënyra më profesionale për të krijuar faqe interneti pa përdorur gjuhët e programimit Profesionista të kësaj fushe kan krijuar programe falas pra open source që quhen CMS. Si funksionojne këto programe të mrekullueshme? Edhe këtu kemi dy mënyra njëra pak më vështirë dhe tjetra krejtësisht e thjeshtë. ...

Read More