Çfarë është cPanel?

Çfarë është cPanel!?

Çfarë është cPanel!? Ndryshimi midis cPanel dhe WHM për hosting! cPanel është një mjet gjithëpërfshirës që lehtëson shumë konfigurime në llogarinë dhe faqen tuaj të internetit. Është vendi ku ju, pronari i faqes, menaxhoni specifikat për llogarinë tuaj të veçantë. Krijimi i llogarive të postës elektronike dhe menaxhimi i skedarëve ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.