Programimi Client-Side

Programimi Client-Side

Programimi Client-Side!? Server-side programming Për server-side programming u zhvilluan një mori patformash, një tip i ri programimi po fitonte popullaritet. Programuesit filluan të provonin mjaft mënyra të ndryshme. Me të cilat mund të pasuronin faqet web duke shtuar në to multimedia dhe aplikacione të ndërtuara me JavaScript, DHTML (Dynamic HTML), ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.