Rrjetet sociale dhe SEO

Rrjetet sociale dhe SEO!?

Përmbajtja sociale, si mesazhet në Twitter ose videot në YouTube. Mund të shfaqen në SERP dhe ekziston një tregues në rritje të ndikimit social në renditjen e kërkimit.
Ekzistojnë disa faktorë socialë që duhet të merren parasysh për socialin dhe kërkimin.

Nevoja për një uebfaqe që punon mirë në mobil u bë e qartë në vitin 2015, kur Google bëri atë që quhet përditësim mobilgeddon. Dmth, faqeve që funksionojnë mirë në mobil u jepen renditje më të larta, ndërsa faqet që nuk funksionojnë mirë në mobil penalizohen.  Rrjetet sociale dhe SEO

Ashtu si me zhvillimin e uebit mobil, SEO mobil është pak më ndryshe nga SEO desktop. Edhe pse parimet themelore mbeten të njëjta. Ndërtoni faqe të përdorshme dhe të qasshme me përmbajtje të shkëlqyer dhe do të keni arritur një rrugë të gjatë.

Dallimet në qasjen për SEO-në mobile janë kryesisht për shkak:

• Motorët e kërkimit kanë aftësinë për të dhënë rezultate të sakta bazuar në vendndodhje për përdoruesit mobil.
• Përdorshmëria është kritike në faqe për pajisjet mobile. Rrjetet sociale dhe SEO
• Motorët e kërkimit kanë më pak të dhëna për të punuar në krahasim me uebin tradicional në aspektin e historisë së faqes, trafikut dhe linqeve përbrenda.

Linqet nga faqet sociale si Twitter përfshijnë ‘rel = nofollow’. Megjithatë, ekziston një tregues i fortë se këto linqe në fakt ndiqen nga motorët e kërkimit dhe përdoren për të përcaktuar relecancën.

Nëse jeni të loguar në një rrjet social gjatë kërkimit. Si në Facebook nga Bing-u ose në llogarinë tuaj Gmail nga Google. Mund të shihni rezultate të ndikuara nga rrethi juaj shoqëror.

Optimizoni për motorët e kërkimit social.Rrjetet sociale dhe SEO

Google është motori më i madh i kërkimit në mbarë botën. YouTube është i dyti më i madhi dhe Facebook-u po rritet. Edhe brenda pronave sociale, përdoruesit ende përdorin kërkimin për të gjetur përmbajtjen që kërkojnë. Përmbajtja që ndodhet në këto prona duhet të optimizohet edhe për motorin përkatës të kërkimit.

SEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + nineteen =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.