Krijime Vizuale

Krijime Vizuale!

Çfarë është Dizajnimi i uebit

Dizajnimi i uebit është procesi i krijimit të të gjitha aspekteve vizuale të ndërfaqes. Kjo mbulon paraqitjen, skemën e ngjyrave, imazhet, logot, llojin, elementët e dizajnit (si butonat dhe linqet) dhe çdo gjë tjetër që mund ta shihni. Krijime Vizuale
Uebi është një medium vizual, kështu që dizajnimi është një pjesë e rëndësishme e krijimit të aseteve që janë angazhuese dhe efektive. Dizajnuesit duhet të kenë parasysh aspektet teknike të dizajnimit, duke u dhënë prioritet faktorit njerëzor. Pronat digjitale nuk duhet vetëm të duken bukur. Ato duhet të krijojnë një përvojë të mirë për vizitorin dhe të përmbushin objektivat e biznesit. Si rritjen e shitjeve, krijimin e ambasadorëve të markave. Si edhe inkurajimin e regjistrimeve dhe përfundimisht konvertimeve.
Dizajnuesit duhet të kenë parasysh aspektet teknike të dizajnimit, duke u dhënë prioritet faktorit njerëzor. Krijime Vizuale

Identiteti vizual Krijime Vizuale

Ndërfaqja vizuale ose dizajnimi i një uebfaqeje është ajo që përdoruesi sheh dhe ndërvepron me të. Është paraqitja vizuale e gjithë punës së madhe që bëhet në zhvillimin e një uebfaqeje. Kjo është ajo nga e cila faqja do të gjykohet së pari dhe është hapi fillestar në krijimin e një eksperience të lezetshme të përdoruesit. Krijime Vizuale

Elemente të caktuara të dizajnit duhet të zbatohen në të gjitha asetet e krijuara për një markë, si dhe në mediat e shtypura dhe tradicionale të komunikimit. Shpesh, udhëzimet e identitetit vizual për uebin janë të kodifikuara. Në një dokument udhëzues të stileve digjitale për të siguruar qëndrueshmëri ndërmjet agjencive, dizajnuesve dhe ekipeve të ndryshme.

Menyja dhe stili i butonave, si dhe ikonat, janë gjithashtu pjesë e identitetit vizual të një faqeje. Edhe kur një përdorues sheh një pjesë të vogël të një faqeje, duhet të duket sikur ajo i përket faqes si tërësi. Krijime Vizuale

Dizajnimi responsiv i uebit

Uebfaqet që reagojnë në mënyrë fluide ndaj pajisjes së një përdoruesi ose në rezolucionin e ekranit. Të bazuar në kërkesat mediale të dërguara në mes të faqes dhe pajisjes në lidhje me veçoritë e pajisjes.

Faqe Interneti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

thirteen + 16 =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.