Fito Nga Marketingu Dixhital - Agjenci dhe kompani të njohura

Fito Nga Marketingu Dixhital

Prej vitesh ofrohen shërbime marketingu duke i shërbyer me profesionalizëm bizneseve Shqiptare dhe të huaja. Kjo duke përdorur teknikat më të fundit.

Mëso dhe fito nga marketingu dixhital është një trajnim që ofrohet nga shumë agjenci të marketingut. Këto trajnime zgjasin  nga disa javë deri në2 muaj. Atje do të mësoni nga eksperiencat e agjensive në tregun Shqiptar dhe jo vetëm.

Temat që trajtohen në Fito Nga Marketingu Dixhital

Është e rëndësishme të dini se edhe pas përfundimit të këtij trajnimi marketingu ju duhet të vazhdoni të trajnoheni në këtë profesion. Kjo e thënë sepse në këtë profesion nuk duhet të ndaloni asnjëherë së mësuari.

 1. Rrjetet sociale dhe përdorimi i tyre për marketing

Platformat e rrjeteve sociale në ditët e sotme zënë një përdorim shumë të madh. Në botë numërohen 4.9 miliardë përdorues të rrjeteve sociale ndërsa në vendin tonë 1.6 milionë përdorues. Pra e thënë thjeshtë nëse je pronari i një biznesi ose dëshironi të bëheni menaxher marketingu në Shqipëri klientët tuaj do të jenë në mesin e këtyre përdoruesve. Do ju mësojmë si të përdorni disa teknika për të rritur audiencën tuaj.

 1. Content creator Fito Nga Marketingu Dixhital

Ju duhet të zhvilloni aftësitë tuaja kreative për të dhënë një ide mbi atë që do të shisni dhe që çdo postim i juaji apo blog të tërheqë vëmëndjen e audiencës. Ju do të mësoni se si të ndërtoni një content në bazë të asaj që doni të shisni.

 1. Strategjitë dhe përdorimi i tyre

Si një menaxher marketingu i ardhshëm duhet të dini të ndërtoni një strategji të marketingut duke planifikuar se si doni të arrini te audienca juaj dhe çfarë ështëmë kryesorja si ta konvertoni atë në klientë.

 1. Sponsorizimet ose advertising përdorimi i tyre në digital marketing Fito Nga Marketingu Dixhital

Çdo platformë e mediave sociale në ditët e sotme ka opsionin e saj të reklamimit ose sponsorizimin me pagesë. Ju duhet të aftësoheni të bëni fushata të ndryshme të marketingut duke rritur profesionalizmin tuaj.

 1. Email marketing

Është një nga mundsitë më të mira për të arritur të kapni një audiencë të madhe. Ndonëse ka njerëz të cilët e nënvlerësojnë këtë pavarsisht kësaj ajo është një nga mënyrat më të mira për marketingun online që ju duhet të dini.

 1. Brand awareness

Si ju mund të rrisni njohjen e markës tuaj dhe të keni një qëndrim kundrejt konkurencës duke qenë të veçantë në tregun në të cilin ofroni shërbimin apo produktin tuaj.

 1. Sigurinë në internet

Në këtë epokë ku komunikimi është zhvilluar kaq shumë dhe informacioni është kaq i bollshëm ka dhe njerëz të cilët do të mundohen t’ju hakerojnë për çdo gjë që ju mund të keni. Ne do t’ju tregojmë se si ju të krijoni një siguri tuajën. Në këtë mënyrë ju do mundeni të ruheni nga njerëz që duan t’ju dëmtojnë. Fito Nga Marketingu Dixhital

 1. Filmimi dhe editimi i vidjove

Do ju mësojmë se si të filmoni vidjo profesionale duke ju treguar çdo gjë hap pas hapi. Gjithashtu dhe editimin e vidjove e cila është pjesa ku ju duhet pak kreativitet dhe dëshirë. Më pas ju do të keni mundësinë të bëheni një profesionist si video maker.

 1. Platformat e freelancer

Do t’ju tregojmë se ku ju mundeni të reklamoni punët tuaja për tregun e huaj dhe si ta bëni atë. Mundësia në ditët e sotme për të punuar dhe jashtë vendit është e pafundme.

 1. Shitja

Ky trajnim nuk bëhet vetëm për trajnimin tuaj si menaxher i mediave sociale por edhe si të shisni shërbimin tuaj. Do ju shpjegojmë se si mund të arrini të bëheni një shitës që arrinë të ktheni çdo klient në blerës.

Megjithatë vlera e vërtetë e këtij trajnimi është tek eksperienca shumë vjeçare që ne do të përcjellim tek ju. Kjo është një mundësi për ju që të bëni hapin e parë drejt profesionalizmit.

Disa agjenci dhe kompani të njohura që ofrojnë trajnime në marketingun dixhital janë:
 1. HubSpot Academy. HubSpot ofron një gamë të gjerë të trajnimeve në marketingun dixhital, duke përfshirë trajnime mbi marketingun e përmbajtjes, SEO, marketingun në media sociale, email marketing, dhe më shumë. Trajnime të tyre janë të lira dhe ofrojnë certifikata të njohura.
 2. Google Digital Garage. Google ofron një platformë të quajtur “Digital Garage” ku mund të merrni trajnime të lira në marketingun dixhital, përfshirë reklama online, analizë të internetit, dhe më shumë. Fito Nga Marketingu Dixhital
 3. Facebook Blueprint. Facebook ofron një program të quajtur “Blueprint” ku mund të merrni trajnime të specializuara në marketingun në platformën e tyre, duke përfshirë reklamat në Facebook dhe Instagram.
 4. LinkedIn Learning. Platforma e trajnimeve të LinkedIn ofron një gamë të gjerë të kursesh në marketingun dixhital, duke përfshirë SEO, marketingun në media sociale, reklamat online, dhe më shumë.
 5. Moz Academy. Moz ofron një gamë të gjerë të trajnimeve në fushën e SEO dhe marketingut në internet, duke përfshirë kurse për hulumtimin e fjalëve kyçe, teknikat e lidhjeve, dhe strategjitë e përmbajtjes.
 6. DigitalMarketer. DigitalMarketer ofron një gamë të gjerë të trajnimeve në marketingun dixhital, duke përfshirë kurse mbi email marketing, marketingun në media sociale, reklamat online, dhe strategjitë e përmbajtjes.

Këto janë vetëm disa nga agjencitë dhe kompanitë që ofrojnë trajnime në marketingun dixhital. Është e rëndësishme të kërkoni për trajnime që përputhen me nevojat dhe objektivat tuaja në fushën e marketingut dixhital.

Stil/Jetesë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen − 9 =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.