FaqeWebi

FaqeWebi!

Dizenjimi dhe ndërtimi i faqes së internetit është vetëm hapi i parë për prezencën tuaj online. Një suport i garantuar 24/7 është garanci për suksesin e biznesit tuaj.

Faqe Webi

Zhvillimi fillestar i faqes përfshin jo vetëm dizajnin dhe programimin e saj, por edhe shërbime si brandimi, shkrimi i përmbajtjes. Dizajni grafik dhe optimizimi për motorrët e kërkimit (SEO).

Publikimi i faqes në internet

Për ta publikuar faqen në internet do t’ju duhet një domain dhe një llogari hostimi. Mirëmbajtja e vazhdueshme do të nevojitet për të siguruar që faqja është e përditësuar dhe funksionon normalisht. Promovimi i faqes do të ndihmojë në rritjen e vizitave dhe gjenerimin e klientëve të mundshëm.

Në varësi të synimeve të biznesit tuaj, mund të doni t’u jepni përparësi disa prej këtyre shërbimeve. Prandaj është e rëndësishme që të merrni parasysh të gjitha kostot e tyre kur të planifikoni buxhetin. faqewebi

Mënyra të tjera për marketingun e biznesit

Që një faqe interneti të jetë e suksesshme, nuk mund ta harrosh atë dhe të përqendrosh të gjithë vëmendjen tënde në mënyra të tjera për marketingun e biznesit. Konsumatorët potencialë shpenzojnë vetëm pak sekonda duke parë faqen tuaj të internetit dhe më pas vendosin të ikin nëse nuk i pëlqen. Ndërsa klientët e vendosur duan një eksperiencë të besueshme online sa herë që ata vizitojnë faqen tuaj të internetit ose kryejnë ndërveprime me të. faqewebi
Dizenjimi “responsive” është trendi më i fundit në fushën e web design.
Pra, njerëzit gjithnjë e më shumë aksesojnë internetin nëpërmjet smartphona-ve apo tabletave.

Pse ju duhet një faqe web për biznesin tuaj!?

Një faqe webi i jep mundësinë klientëve tuaj, por jo vetem që të aksesojnë infomacionet, produktet, shërbimet etj. Që ju keni vendosur në dispozicion të vizitorëve në çdo moment dhe pa orar kufizues. faqewebi

Një faqe webi i jep autoritet biznesit tuaj duke bërë diferencën me një biznes tjeter të ngjashëm me atë që keni ju por që nuk ka një faqe web (faqe interneti) funksionale.

Sa kushton një faqe webi!? 

Një faqe webi nuk ka një çmim fiks që mund t’jua themi pasi çmimi varet nga kërkesa dhe funksionalitet që ju do të keni në faqen tuaj. Por kostoja është standarte dhe nëse do e krahasojmë me përfitimet që do ju sjellë një faqe webi është shumë e lirë dhe e deomosdoshme. faqewebi

Bli tani një nga paketat që ne ofrojmë!

Faqe Interneti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen − 16 =

Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.