Zhvillimi i uebit

Zhvillimi i uebit

Zhvillimi i uebit Zhvillimi i webit është procesi i marrjes së dizajneve të përfunduara të webit dhe transformimit të tyre në uebfaqe plotësisht funksionale dhe interaktive. Pra, zhvillimi është ai që i jep jetë dhe lëvizje dizajneve statike. Dhe u mundëson përdoruesve qasje në uebfaqe nëpërmjet shfletuesve të tyre të ...

Read More
Chat with us
Need help!
Greetings, I am here to help you with any Questions you have regarding our services.